641.5(477)
У45


   
    Українські страви [] / [упоряд. Б. Н. Фік ; худож.-оформ. Л. Джанік'ян]. - Х. : Світовид ; К. : ТАСТ-М, 2002. - 256 с. : табл., фото.кол. - ISBN 966-7921-25-X : 27.00 грн
УДК
ББК 36.997(4Укр)
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчові речовини -- пищевые вещества -- холодні закуски -- холодные закуски -- перші страви -- первые блюда -- другі страви -- вторые блюда -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- домашнє консервування -- домашнее консервирование -- вареники -- страви з крупів -- блюда из круп -- страви з грибів -- блюда из грибов -- страви з бобових -- блюда из бобовых -- борошняні страви -- мучные блюда -- сирні страви -- творожные блюда -- яєчна кулінарія -- яичная кулинария -- плодово-ягідні консерви -- плодово-ягодные консервы -- солодке тісто -- сладкое тесто -- напої -- напитки -- виноградні вина -- виноградные вина -- сервірування столу -- сервировка стола -- домашні заготівлі -- домашние заготовки -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- історія української кухні -- история украинской кухни
Анотація: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фік, Б. Н. \упоряд.\; Джанік'ян, Л. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.8
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Страви з фруктів та овочів [] / В. О. Циганенко, З. Х. Солових. - Київ : Техніка, 1990. - 224 с. : кол. іл., рис., табл. - Дод.: с. 218-219. - Літ.: с. 220. - ISBN 5-335-00561-0 : 4.50 р.
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
страви з фруктів -- страви з кавунів -- страви з капустяних овочів -- страви з коренеплодів -- страви з цибулевих овочів -- страви з плодових овочів -- страви з бобових -- страви з зернових -- страви з салатних овочів -- страви з десертних овочів -- страви з грибів -- вітамінні напої
Анотація: Наведено рецептуру та технологію приготування широкого асортименту страв з овочів, грибів і фруктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Солових, Зінаїда Харлавівна
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)