З-80 Золота енциклопедія української кухні [] / [авт.-уклад. О. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : фото кольор. - ISBN 978-617-536-129-0 : 45.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): українська кухня -- салати -- холодні закуски -- заливні страви -- борщі -- кулеші -- солянки -- супи -- капусняки -- страви з м'яса -- домашні ковбаси -- страви з сала -- страви з птиці -- страви з кролика -- дичина -- страви з риби -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з яєць -- страви з сиру -- страви з круп -- борошняні страви -- вареники -- галушки -- українські напої -- освіжаючі напої -- квас -- міцні напої -- киселі Анотація: Сотні перевірених часом та унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вірним помічником у вдосконаленні кулінарної майстерності. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кривошей, Олександр \уклад.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
К26 Карсекіна, Валентина Вікторівна. Страви української кухні [] : навч. посібник / В. В. Карсекіна, Л. М. Скрипка. - К. : Вища шк., 1993. - 239 с. : фото.кол. - ISBN 5-11-004206-3 : 35000.00 крб
Рубрики: Кухня українська--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): старовинна українська кухня -- старинная украинская кухня -- салати -- салаты -- закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- борщі -- борщи -- капусняки -- розсольники -- рассольники -- супи -- супы -- кулеші -- кулеши -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- страви з круп -- блюда с круп -- м'ясні страви -- мясные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия Анотація: Особливості національної старовинної і сучасної української кухні, подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв, розроблених майстрами-кухарями різних регіонів України. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скрипка, Людмила Миколаївна Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
К 78 Кращі страви української кухні [] / [упоряд. Д. Білик]. - Донецьк : БАО, 2001. - 384 с. - ISBN 966-548-338-2 : 8.50 грн
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): закуски -- борщі -- розсольники -- капусняки -- кулеші -- юшки -- страви з м'яса -- страви з риби -- підливи -- страви з яєць -- молочні страви -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з круп -- страви з борошна -- вареники -- млинці -- солодкі борошняні вироби -- солодкі страви -- напої Анотація: Книга допоможе оволодіти тонкощами приготування українських страв, як традиційних, так і маловідомих, але дуже смачних і корисних. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Білик, Дмитро \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |