Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сырье<.>
Загальна кількість знайдених документів : 189
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
615.99(083)
П69


   
    Практическое применение сборов лекарственных растений [] / сост.: Г. А. Гоменюк, В. С. Даниленко, И. Г. Гоменюк, И. В. Даниленко. - К. : А.С.К., 2001. - 432 с. : табл. - Библиогр.: с. 413-414 . - Алф. указ. заболеваний: с. 415-426 . - ISBN 966-539-259-X : 006.50 грн
УДК
ББК 52.851.1я2
Рубрики: Фармакологія--Фітотерапія--Народна медицина
   
Кл.слова (ненормовані):
Приготовление лекарственных форм -- Виготовлення лікарських форм -- Растительное сырье -- Рослинна сировина -- Растительные сборы -- Рослинні збори -- Токсичность растений
Анотація: Рецепты применения растительного сырья , используемые в фитотерапии и народной медицине. Систематизированная таблица 185 лекарственных растений, алфавитный указатель заболеваний.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Гоменюк, Г.А. \сост.\; Даниленко, В.С. \сост.\; Гоменюк, И.Г. \сост.\; Даниленко, И.В. \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
35.322
В 52


   
    Виробництво фосфоровмісних мінеральних добрив підприємствами України та їх використання в сільському господарстві [] / В. Г. Заречений [та ін.] ; за ред. В. Г. Зареченого ; Сумський держ. наук.-дослідний ін-т мінер. добрив і пігментів. - Суми : Унів. кн., 2004. - 189 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 185-188. - ISBN 966-680-164-7 : 029.00 грн, 044.00 грн, 033.50 грн
УДК
ББК 35.322
Рубрики: Хімічні виробництва--Мінеральні добрива--Агроекологія
   
Кл.слова (ненормовані):
Фосфоровмісна сировина -- Фосфоросодержащее сырье -- Забруднення грунтів -- Якість міндобрив -- Біологічна ефективність добрив
Анотація: Виробництво фосфоровмісних мінеральних добрив із фосфоритів та їх застосування в сільському господарстві. Особливості живлення рослин макро- і мікроелементами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Заречений , В.Г.; Карпович, Е.О.; Воробйова, І.П.; Вакал, С.В.; Трофіменко, М.О.; Дмитрієв, Є.І.; Заречений, В.Г. \ред.\; Сумський держ. наук.-дослідний ін-т мінер. добрив і пігментів
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

3.
738.5(031)
Д64


    Долорс, Рос.
    Керамика: Техника. Приемы. Изделия [] / Р. Долорс ; [пер. с нем. Ю. О. Бем]. - Москва : АСТ-Пресс книга, 2003. - 144 с. : ил. - (Энциклопедия). - ISBN 5-462-00012-X : 68.00 грн
УДК
ББК 85.125.1я2
Рубрики: Кераміка--Практичні посібники
Кл.слова (ненормовані):
сырье -- техника декорирования -- ангобы -- обжиг керамики -- сировина -- техніка декорування -- ангоби -- випал кераміки
Анотація: Книга рассказывает о технике создания керамических изделии: различных способах формовки, отделке с помощью гравировки и рельефа, работе с ангобами и красками, глазуровке и обжиге. Последовательно и очень наглядно иллюстрируется каждый процесс, благодаря чему вы без труда освоите основные приемы и сможете сами создавать неповторимые изделия для украшения вашего дома.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Бем, Ю. О. \пер. .\
Примірників всього: 1
МИСТ (1)
Свободны: МИСТ (1)
Знайти схожі

4.
620.2(075.8)
Б 38


    Беднарчук, Микола Степанович.
    Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва [] : навч. посіб. / М. С. Беднарчук, І. С. Полікарпов. - Київ : Центр навч. л-ри, 2006. - 560 с. : табл. - Літ.: с. 534-537. - Дод.: с. 538-551. - ISBN 966-364-335-8 : 46.20 грн, 50.00 грн
УДК
ББК 30.609я73
Рубрики: Сировина--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація сировини -- текстильное сырье -- текстильна пряжа і нитки -- деревні матеріали -- целюлозно-паперові матеріали -- шкіряна сировина -- хутряна сировина -- паливні ресурси України -- товарознавство вугілля і нафти -- товарознавство пального -- товарознавство мастил -- природний газ -- пластмаси -- каучук -- хімічна промислова сировина -- руди металів -- будівельна сировина -- засоби виробництва
Анотація: Товарознавчі аспекти основних груп промислової сировини, матеріалів та засобів виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полікарпов, І. С.
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

5.
56
С79


    Степанчук, Вадим Миколайович.
    Льодовики, мамонти та первісні люди: Україна мільйон років тому [] / Вадим Степанчук. - К. : Наш час, 2007. - 192 с. : іл. - (Невідома Україна : ідея серії Т. Б. Харламової). - Бібліогр.: с. 178-188. - ISBN 978-966-8174-52-0 : 26.68 грн
УДК
ББК 28.1
Рубрики: Палеоліт--Україна--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
палеолітична фауна -- палеолитическая фауна -- кам'яна сировина -- каменное сырье -- господарство неандертальців -- хозяйство неандертальцев -- неандертальці -- неандертальцы -- нижній палеоліт -- нижний палеолит -- середній палеоліт -- средний палеолит -- плейстоцен -- ледники -- ландшафти -- льодовики -- ландшафты -- харчування давньої людини -- питание первобытного человека -- гомініди -- гоминиды -- середньопалеолітичні знахідки -- среднепалеолитические находки -- людина прямоходяча -- человек прямоходящий -- каменные орудия -- кам'яне знаряддя -- побут неандертальців -- быт неандертальцев -- мисливство -- охота -- збиральництво -- собирательство -- одяг -- одежда -- общини неандертальців -- общины неандертальцев -- верхньопалеолітичні пам'ятки -- верхнепалеолитические достопримечательности
Анотація: Епоха палеоліту на теренах сучасної України. Повсякденне життя наших пращурів: господарство, побут, соціальний устрій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 5
БГ (1), ЧЗ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Свободны: БГ (1), ЧЗ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
622.01(075)
К 73


    Котенко, Володимир Володимирович.
    Геотехнологічні методи видобування корисних копалин [] : навч. посібник / В. В. Котенко, В. С. Редчиць, В. В. Коробійчук. - Житомир : ЖДТУ, 2008. - 276 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 270. - У змісті.: Екологічні та соціальні аспекти методів фізико-хімічної технології. - ISBN 978-966-683-146-3 : 20.00 грн
УДК
ББК 33.24я73
Рубрики: Гірничодобувна промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Корисні копалини--Гірничі роботи--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- мінерали -- минералы -- гірські породи -- горные породы -- геотехнологічні системи -- геотехнологические системы -- геотехнологічні процеси -- геотехнологические процессы -- розробка родовищ -- разработка месторождений -- підземна газифікація вугілля -- подземная газификация угля -- горючі сланці -- горючие сланцы -- свердловинна гідротехнологія -- геотермальна технологія -- гідромінеральна сировина -- гидроминеральное сырье -- екологічна геологія -- экологическая геология
Анотація: Викладені основні питання теорії фізико-хімічних методів видобування корисних копалин. Описані розкриття, підготовка і системи розробки родовищ, засоби видобування корисних копалин, методика розрахунку параметрів видобування, а также питання охорони навколишнього середовища.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Редчиць, Валентина Сергіївна; Коробійчук, Валентин Вацлавович; Організація і розвиток науки у краї 11.02
Примірників всього: 2
КР (1), ФОНД (1)
Свободны: КР (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
658.612.2(075.8)
К20


   
    Капітал, основні та оборотні засоби підприємства [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / П. В. Круш [та ін.]. - 2-ге вид., допов. і переробл. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 328 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 307-313. - Дод.: с. 314327. - ISBN 978-966-364-652-7 : 52.00 грн
УДК
ББК 65.290-93я73
Рубрики: Капітал--Підприємства--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
основні засоби -- основные средства -- знос основних засобів -- износ основных средств -- амортизація основних засобів -- амортизация основных средств -- відтворення основних засобів -- воспроизводство основных средств -- індексація балансової вартості -- индексация балансовой стоимости -- корисність основних засобів -- полезность основных средств -- оренда основних засобів -- оренда основных средств -- лізинг -- лизинг -- консервація основних фондів -- консервация основных фондов -- продаж основних засобів -- продажа основных средств -- ліквідація основних засобів -- ликвидация основных средств -- бартер активами -- застава -- інвентаризація -- инвентеризация -- мобільний телефон підприємства -- мобильный телефон предприятия -- внутрішнє переміщення -- внутренне перемещение -- оборотний капітал -- оборотный капитал -- оборотні засоби -- оборотные средства -- оцінка запасів -- оценка запасов -- транспортно-заготівельні витрати -- трансортно-заготовительные рассходы -- крадіжка запасів -- воровство запасов -- давальницька сировина -- давальческое сырье -- тара підприємства -- тара предприятия
Анотація: Основні питання оцінки, класифікації основних і оборотних засобів у сучасних ринкових умовах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Круш, Петро Васильович; Клименко, Олена Володимирівна; Подвігіна, Валентина Іллівна; Гулевич, Валентина Опанасівна
Примірників всього: 2
ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

8.
620.2(075/8)
М 34


   
    Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари [] : навч. посібник / [Г. В. Астапова [та ін.]]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 120 с. : табл. - Л-ра: с.117. - ISBN 978-966-364-866-8 : 033.80 грн, 38.00 грн
УДК
ББК 30.3я73 + 36-9я73
Рубрики: Матеріалознавство--Природні ресурси--Навчальні видання для вищої школи
   Сировина--Переробка--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
сировинні матеріали -- сырьевые материалы -- хімічна будова матеріалів -- химическое строение материалов -- властивості матеріалів -- свойства материалов -- органічні природні матеріали -- органические природные материалы -- запаси деревини -- запасы древисины -- паливно-енергетична сировина -- топливно-энергетическое сырье -- природні полімери -- природные полимеры -- неорганічні матеріали -- неорганические материалы -- природні комплекси -- природные комплексы -- нерудні корисні копалини -- нерудные полезные ископаемые -- горно-хімічна сировина -- горно-химическое сырье -- текстильні волокна -- текстильные волокна -- деревні матеріали -- деревные материалы -- кераміка -- керамика -- раціональне природокористування -- рациональное природопользование -- втрати природних ресурсів -- потери природных ресурсов -- відтворення природних ресурсів -- воспроизводство природніых ресурсов
Анотація: Принципово нава комплексна характеристика матеріалознавства природних ресурсів і сировини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Астапова, Г. В.; Астапова, К. а,; Саркісян, Л. Г.; Куделіна, Г. М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
613.2(075.8)
П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 126 с. : рис. - Л-ра: с. 114-116. - Дод.: с. 117-122. - Алф.-предм. покажч.: с. 123. - ISBN 978-966-364-856-9 : 033.80 грн
УДК
ББК 51.230я73 + 28.04я73
Рубрики: Гігієна харчових продуктів--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
біотехнологія -- генна інженерія -- історія -- трансгенні культури -- генетично модіфіковані організми -- екологія -- харчові продукти -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- біобезпечність -- зарубіжний досвід -- моніторінг
Анотація: Історія розвитку генної інженерії, її суть, механізм, завдання, обсяги виробництва і продаж трансгенних культур, продуктів харчування, компанії, що їх виробляють, ставлення до трансгенних продуктів у світі і в Україні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Донцова, І.В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
620.21(075.8)
З-89


    Зрезарцев, Микола Павлович.
    Товарознавство сировини та матеріалів [] : навч. посібник / М. П. Зрезарцев, В. М. Зрезарцев, В. П. Параніч. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 404 с. : мал., табл. - Л-ра: с.400. - ISBN 978-966-364-674-9 : 055.00 грн
УДК
ББК 30.609я73
Рубрики: Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація товарів -- класификация товаров -- кодування товарів -- кодирование товаров -- якість товарів -- качество товаров -- стехіометрія -- стехиометрия -- сировина -- сырье -- металопродукція -- металлопродукция -- сталь -- чавуни -- чугун -- металокераміка -- металлокерамика -- зварювальна продукція -- сварочная продукция -- металовироби -- металлоизделия -- пластмаси -- каучук, гума -- каучук, резина -- текстильні волокна -- текстильные волокна -- лакофарбові матеріали -- лакокрасочные материалы -- будівельні матеріали -- строительные материалы -- лісові матеріали -- лесовые материалы -- паперові матеріали -- бумажные материалы -- паливо -- топливо -- мастильні матеріали -- смазочные материалы -- склади
Анотація: Класифікація, асортимент, основні властивості та умови використання основних груп сировини і матеріалів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Зрезарцев, В.М.; Параніч, В.П.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
637.523(075.8)
О-58


    Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
    Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [] : навч. посібник / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева. - Суми : Унів. кн., 2009. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.208-223. - ISBN 978-966-680-472-6 : 045.00 грн, 75.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Харчові виробництва--М'ясні продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ковбасні вироби -- колбасные изделия -- ковбасна оболонка -- колбасная оболочка -- кишкова сировина -- кишечное сырье -- білкові оболонки -- белковые оболочки -- целюлозні оболонки -- целюлозные оболочки -- текстильні оболонки -- текстильные оболочки -- бумажні оболонки -- бумажные оболочки -- синтетичні ковбасні оболонки -- синтетические колбасные оболочки
Анотація: Розглянуто наукові і практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шубіна, Л.Ю.; Янчева, М.О.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
Шифр: pisi (Журнал)
Пищевые ингредиенты: сырье и добавки [Текст]. - М. : Пищевая промышленность, 1999 - . - Періодичність j1

Анотація: 107996, г. Москва, Б-78, ул. Садовая-Спасская, 18, тел. 007(495) 607-79-58, тел./факс 007(495) 607-28-61, e-mail: foodprom@ropnet.ru, web: http://www.foodprom.ru
Зареєстровані надходження:
     2014  2013  2012  2011  2010  2009 
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Знайти схожі

13.
664.6(075)
К 89


    Кузнецова, Людмила Семеновна.
    Технология и организация производства кондитерских изделий [] : учебник / Л. С. Кузнецова, М. Ю. Сиданова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Академия, 2009. - 480 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.475. - ISBN 978-5-7695-6086-6 : 252.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские предприятия -- кондитерські підприємства -- ассортимент -- асортимент -- кондитерское сырье -- кондитерська сировина -- шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- карамель -- халва -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- конфеты -- цукерки -- печенье -- печиво -- вафли -- вафлі -- кексы -- кекси -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти -- упаковывание кондитерских изделий -- упакування кондитерських виробів -- контроль качества -- контроль якості -- маркетинг
Анотація: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сиданова, Муся Юрьевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
664.6(075)
Ц 94


    Цыганова, Татьяна Борисовна.
    Технология и организация производства хлебобулочных изделий [] : учебник / Т. Б. Цыганова. - 2-е изд., испр. . - М. : Академия, 2008. - 448 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.441-443. - ISBN 978-5-7695-4800-0 : 236.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарское сырье -- хлібопекарська сировина -- солод -- хлебопекарское предприятия -- хлібопекарське підприємство -- пшеничное тесто -- пшеничне тісто -- ржаное тесто -- житнє тісто -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- хлебобулочный ассортимент -- хлібобулочний асортимент -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- технологический процесс -- технологічний процес -- качество хлеба -- якість хліба -- пекарський цех
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
366.436/438(477)(094.5)
У45


   Україна. Закони.

   
    Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" [] : за станом на 20 берез. 2003 р. / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2003. - 22 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-219-1 : 01.83 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304.3
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Україна--Керівні й законодавчі матеріали
   Харчова промисловість--Україна--Керівні й законодавчі матеріали

   
Кл.слова (ненормовані):
безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- сертифікація харчових продуктів -- сертификация пищевых продуктов -- спеціальні харчові продукти -- специальные пищевые продукты -- біологічно-активні добавки -- биологически-активные добавки -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- супутні матеріали -- сопутствующие товары -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчова цінність продукту -- пищевая ценность продукта -- продовольча продукція -- продовольственная продукция -- фальсифікована продовольча продукція -- фальсифицированная продовольственная продукция -- неякісна продовольча продукція -- некачественная продовольственная продукция -- небезпечна продовольча продукція -- небезопасная продовольственная продукция -- санітарно-епідеміологічний сертифікат -- санитарно-эпидемиологический сертификат -- знищення харчових продуктів -- уничтожение пищевых продуктов -- якість харчового продукту -- качество пищевого продукта -- сертифікат відповідності -- сертификат соответствия -- нові харчові продукти -- новые пищевые продукты -- маркування харчових продуктів -- маркировка пищевых продуктов -- реклама харчових продуктів -- реклама пищевых продуктов
Анотація: Цей Закон встановлює правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Верховна Рада України
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

16.
67.02(075.8)
Д 50


    Дичковська, Ольга Василівна.
    Системи технологій промисловості [] : навч. посібник / О. В. Дичковська. - 3-е вид., перероб. і допов. - К. : Знання, 2007. - 270 с. : рис. - Л-ра: с.269. - ISBN 978-966-346-404-6 : 32.00 грн, 45.00 грн, 32.00 грн
УДК
ББК 30.604я73
Рубрики: Системи технологій промисловості--Технологічні процеси--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
виробничі процеси -- производственные процессы -- технологічні процеси -- технологические процессы -- технологічний розвиток -- технологическое развитие -- науково-технічний прогрес -- научно-технический прогресс -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- високотемпературні процеси -- высокотемпературные поцессы -- економічне оцінювання -- экономическое оценивание -- біохімічні процеси -- биохимиические процессы -- каталітичні процеси -- каталитические процессы -- фотохімічні процеси -- фотохимические процессы -- радиаційно-хімічні процеси -- радиационно-химические процессы -- мінеральна сировина -- минеральное сырье -- енергія в промисловості -- энергия в промышленности -- властивості палива -- свойства топлива -- металургійна промисловість -- металлургическая промышленность -- виготовлення машин -- изготовление машин -- хімічна промисловість -- химическая промышленность -- легка промисловість -- легкая промышленность -- переробні галузі виробництва -- перерабатывающие производства -- промислове будівництво -- промышленное строительство
Анотація: Систиеми технічних і виробничих процесів одержання продукції в різних галузях промисловості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

17.
663.03(075)
П 12


    Павлоцкая, Лариса Федоровна.
    Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - К. : ИНКОС, 2007. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с.245. - ISBN 966-8347-53-6 : 42.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
нормы потребления пищевых веществ -- норми споживання харчових речовин -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- пищевое сырье -- харчова сировина -- безопасность сырья -- безпека сировини -- переработка сырья -- переробка сировини -- химический состав пищевого сырья -- хімічний склад харчової сировини -- переработка пищевого сырья -- переробка харчової сировини -- качество пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- органолептика -- органолептіка -- физиологические потребности в пище -- фізіологічні потреби в їжі
Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Н. В.; Евлаш, В. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
633.521
П42


   
    Повышение качества льна-долгунца [] / [Н. Н. Быков [и др.] ; под ред. М. М. Труша. - Москва : Колос, 1984. - 135 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 134. - 0.40 р.
УДК
ББК 42.161
Рубрики: Льонарство--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
льноводство -- морфологические особенности льна-долгунца -- морфологичні особливості льону-довгунця -- биологические особенности льна-долгунца -- біологічні особливості льону-довгунця -- сорта льна -- сорти льону -- семеноводство льна -- насінництво льону -- качество льнопродукции -- якість льонопродукції -- сырье льна -- сировина льону -- агротехника возделывания льна -- агротехніка вирощування льону -- уборка урожая льна -- збирання врожаю льону -- экономика льноводства -- економіка льонарства
Анотація: Технологические процессы возделывания льна-долгунца, организационно-экономические мероприятия, направленные на получение высококачественной продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Быков, Николай Николаевич; Карпунин, Федор Михайлович; Труш, Михаил Михайлович; Рогаш, Андрей Рудольфович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
663.1(075.8)
Ф24


    Фараджева, Екатерина Дмитриевна.
    Общая технология бродильных производств [] : учебник / Е. Д. Фараджева, В. А. Федоров ; [ред. Н. В. Куркина]. - Москва : Колос, 2002. - 407, [1] с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Предм. указ.: с. 400-401. - Лит.: с. 402-403. - ISBN 5-10-003613-3 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.87я73
Рубрики: Бродильні виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
бродильные производства -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- сырье бродильных производств -- сировина бродильних виробництв -- технология солода -- технологія солоду -- технология этанола -- технологія етанолу -- технология хлебопекарских дрожжей -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технология пива -- технологія пива -- технология виноградных вин -- технологія виноградних вин -- технология плодово-ягодных вин -- технологія плодово-ягідних вин -- технология крепких алкогольных напитков -- технологія міцних алкогольних напоїв -- технология хлебного кваса -- технологія хлібного квасу -- технология безалкогольных напитков -- технологія безалкогольних напоїв -- технология минеральных вод -- технологія мінеральних вод -- технология пищевых органических кислот -- технологія харчових органічних кислот
Анотація: Закономерности размножения и роста микроорганизмов, применяемых при производстве продуктов брожения, данные о структуре ферментов, теория ферментативного гидролиза крахмала и белков, виды и теоретические основы процессов брожения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Федоров, Виктор Алексеевич; Куркина, Н. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
637.1
С 74


    Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры [Текст]. - С.Пб. : Гиорд, 1999 - 2005.
   Т. 6 : Технология детских молочных продуктов / В. В. Кузнецов, Н. Н. Липатов. - 2005. - 506, [6] с. : табл. - Лит.: с. 505-507. - ISBN 5-901065-96-4 : 113.00 грн
УДК
ББК 36.95 + 36.996
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Довідкові видання
   Дитяча кулінарія--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
классификация молочных продуктов -- класифікація молочних продуктів -- качество питания детей -- якість харчування дітей -- ассортимент молочных продуктов -- асортимент молочних продуктів -- производство детского питания -- виробництво дитячого харчування -- диетические молочные продукты -- дієтичні молочні продукти -- молочное сырье -- молочна сировина -- молочні закваски -- молочные закваски -- упаковка молочных продуктов -- упаковка молочних продуктів -- контроль производства молочных продуктов -- контроль виробництва молочних продуктів -- санитарная обработка -- санітарна обробка -- жидкие молочные продукты -- рідкі молочні продукти -- пастообразные молочные продукты -- пастоподібні молочні продукти -- концентрированные молочные продукты -- концентровані молочні продукти -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Технология продуктов детского и диетического питания на молочной основе, технология приготовления и виды заквасок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Липатов, Никита Николаевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)