Н 27 Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
П58 Попова, Олена Анастасівна. Швидке консервування. Кращі домашні рецепти [] / [О. А. Попова ; пер. з рос. І. Г. Данилюка ; худож. О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2009. - 255, [1] с. : іл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-481-059-0 : 20.00 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): консервування овочів -- консервирование овощей -- консервування грибів -- консервирование грибов -- овочеві заготівлі -- овощные заготовки -- заготівля зелені -- заготовка зелени -- приправи -- приправы -- заправи -- заправка -- салати -- салаты -- консервування фруктів -- консервирование фруктов -- консервування ягід -- консервирование ягод -- фруктово-ягідні асорті -- фруктово-ягодные ассорти -- компоти -- компоты -- варення -- варенья -- джеми -- джемы -- мармелади -- мармелады -- повидло -- незвичайні рецепти -- необычные рецепты Анотація: Розміщено рекомендації, поради та рецепти з домашнього заготовлення плодів, овочів, ягід. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Данилюк, І. Г. \пер.\; Зарбі-Гальчук, О. В. \худож.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
З-80 Золота енциклопедія домашнього консервування [] / [уклад. С. А. Мірошніченко ; пер. з рос. К. В. Брітікової]. - Донецьк : БАО, 2011. - 399, [1] с. : кольор. мал. - Дод.: с. 364-372. - ISBN 978-966-481-484-0 : 72.00 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): консервування овочів -- консервування фруктів -- консервування ягід -- фруктові напої -- ягідні напої -- квас -- соки -- компоти -- чай -- варення -- желе -- джем -- мармелад -- повидло -- пастила -- конфітюр -- мочені фрукти -- плодово-ягідні приправи -- сушені фрукти -- заморожені фрукти Анотація: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мірошніченко, С. А. \уклад.\; Брітікова, К. В. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ц 58 Циганенко, Віктор Олексійович. Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - К. : Кондор, 2011. - 249, [3] с. : табл., рис. - Дод.: с. 246-249. - ISBN 978-966-351-336-2 : 48.00 грн
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кухонний посуд -- кухонная посуда -- східні солодощі -- восточные сладости -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- вафельне тісто -- вафельное тесто -- марципан -- жельовані фрукти -- желированные фрукты -- креми -- кремы -- суфле -- солодкі страви -- сладкие блюда -- варення -- варенье -- желе -- сиропи -- сиропы -- оформлення кондитерських виробів -- оформление кондитерских изделий Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Здобнов, Олександр Іванович; Ратушенко, Антоніна Тарасівна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С28 Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей [] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : ПКФ "БАО", 1997. - 380 с. : рис. - ISBN 966-548-90-1 : 4.00 грн Рубрики: Домашнє консервування--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): овочеві консерви -- овощные консервы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- заготовка м'ясних продуктів -- заготовка мясных продуктов -- зберігання овочів -- хранение овощей -- приготування конфітюрів -- приготовление конфитюров -- варення -- варенье -- маринування плодів -- маринование плодов -- соління овочів -- соленье овощей Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\ Примірників всього: 2 ЧЗ (1), ВВ (1) Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1) |
К65 Консервирование [] / [сост. С. И. Литвиненко]. - Донецк : Сталкер, 2001. - 416 с. : рис. - (Вкусные рецепты). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 409. - ISBN 966-596-537-9 : 7.50 грн
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): консервирование -- сиропы -- сиропи -- варенье -- варення -- повидло -- джемы -- джеми -- цукаты -- цукати -- желе -- лечебные свойства ягод -- лікувальні властивості ягід -- лечебные свойства овощей -- лікувальні властивості овочів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- рыбные заготовки -- рибні заготовки -- мясные заготовки -- м'ясні заготовки Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Литвиненко, Светлана Ивановна \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К73 Котоусова, Антонина Митрофановна. Вяленые фрукты и овощи [] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 141 с. : табл. - Лит.: с. 140. - ISBN 5-260-00208 : 0.70 р.
Рубрики: Консервування--Овочі--Практичні посібники Консервування--Плодоягідні культури--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): консервирование -- соки -- плодово-ягодное пюре -- плодово-ягідне пюре -- джем -- варенье -- варення -- цукаты -- цукати -- конфитюр -- конфітюр -- желе -- сиропы -- сиропи -- компоты -- компоти Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Котоусов, Николай Георгиевич Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Л67 Лишенко, Іван Дмитрович. Домашнє консервування і виноробство [] : основи технології, рецепти і секрети / І. Д. Лишенко. - Київ : Вища шк., 1994. - 159 с. : табл. - Літ.: с. 159. - ISBN 5-11-004392-2 : 80.000 крб
Рубрики: Домашнє консервування--Практичні посібники Виноробство--Рецепти--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): овочеві консерви -- консерви з баклажанів -- консерви з капусти -- засолювання овочів -- квашення овочів -- мочіння овочів -- засолювання грибів -- фруктові консерви -- варення -- желе -- сушка плодів -- купажні домашні вина -- яблучне вино -- ароматизація вин -- плодово-ягідні вина Анотація: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П30 Петренко, Павел Иванович. Консервы домашнего приготовления [] / П. И. Петренко. - 2-е изд. - Киев : Тэхника, 1989. - 208 с. : рис. - ISBN 5-335-00350-2 : 1.20 р.
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- ягідні консерви -- ягодные консервы -- фруктовые консервы -- фруктові консерви -- варенье -- варення -- грибные консервы -- грибні консерви Анотація: Способы консервирования многих видов плодоовощного сырья в домашних условиях, рецептура различных консервов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ВВ (2), ФОНД (2) Свободны: ВВ (2), ФОНД (2) |
Т38 Технологія домашнього консервування [] / [А. С. Жвалевський та ін.]. - 7-ме вид. - Київ : Техніка, 1993. - 153 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 145. - ISBN 5-335-01252-8 : 320.00 крб
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): овочеві маринади -- мочіння фруктів -- мочіння овочів -- овочеві консерви -- компоти ягідні -- компоти фруктові -- фруктові маринади -- фрукти у фруктовому соку -- варення -- сиропи -- фруктові консерви для діабетиків -- фруктові соки -- ягідні соки -- фруктові кваси -- консервування грибів -- консервування м'яса -- м'ясні кулінарні вироби -- овочеві консерви -- туршії -- рибні продукти Анотація: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Жвалевський, Анатолій Сергійович; Євстигнєєв, Геннадій Михайлович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Г 85 Гришин, Петр Дмитриевич. Приготовление пищи [] / П. Д. Гришин. - Москва : Логос, 1993. - 448 с. : рис., табл. - Алф. указ. блюд: с. 432-448. - ISBN 5-900668-01-0 : 49000.00 крб
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- рецепты -- состав пищи -- склад їжі -- бульоны -- супи -- супи -- пища и питание -- їжа і харчування -- вторые блюда -- другі страви -- холодные блюда -- холодні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- изделия из теста -- вироби із тіста -- квасы -- квас -- варенье -- варення -- соусы -- соуси Анотація: [Излагаются способы первичной обработки сырья и технология приготовления разнообразных блюд и кулинарных изделий.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Н 32 Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой []. - Київ : Обереги, 1991. - 224 с. : рис. - ISBN 5-7707-1902-8 : 27.50 крб
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- первые блюда -- каши -- каші -- соусы -- соуси -- пудинги -- гарниры -- гарніри -- сладкие блюда -- солодкі страви -- горячие закуски -- гарячі закуски -- тесто -- тісто -- варенье -- варення -- маринады -- маринади -- соленья -- соління -- напитки -- напої -- составление меню -- складання меню -- другі страви -- вторые блюда Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Р15 Радюк, Анатолий Федорович. Плоды и ягоды на вашем столе [] / А. Ф. Радюк. - 2-е изд. - Минск : Полымя, 1996. - 304 с. : рис. - Лит.: с. 303. - ISBN 985-07-0064-5 : 4.50 грн
Рубрики: Овочеві страви--Популярні видання Фруктово-ягідні страви--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): овощные блюда -- овочеві страви -- ягідні страви -- ягодные блюда -- пищевая ценность плодов -- харчова цінність плодів -- пищевая ценность ягод -- харчова цінність ягід -- варенье -- варення -- кисели -- киселі -- ягодные напитки -- ягідні напої -- сиропы -- сиропи -- цукаты -- цукати -- чай Анотація: Автор обобщает отечественный и зарубежный опыт по использованию в кулинарии плодов и ягод, предлагает различные способы их домашнего консервирования и кулинарной обработке. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Ф 83 Франко, Ольга Федорівна. Практична кухня [] / О. Ф. Франко ; [авт. передм. О. П. Сенатович ]. - Львів : Каменяр, 1990. - 238 с. : фот. кол. - ISBN 5-7745-0301-1 : 3.50 р.
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): закуски -- грінки -- супи -- холодники -- росоли -- борщі -- юшки -- м'ясні страви -- ковбаси -- паштети -- рибні страви -- овочеві страви -- грибна кулінарія -- солодке тісто -- торти -- морозиво -- печиво -- напої -- варення Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сенатович, Оксана Павлівна \авт. передм.\ Примірників всього: 4 ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1) |
Ц 26 Цвек, Дарія Яківна. Домашнє печиво [] : [посіб.] / Д. Я. Цвек. - [8-ме вид., доповн.]. - Львів : Каменяр, 1989. - 136 с. : рис., кол. іл. - ISBN 5-7745-0087-X : 2.10 р.
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): булки -- булочки -- баби -- пироги -- піцца -- тарт -- рулети -- струдлі -- медовики -- пампушки -- пиріжки -- сухарі -- бублики -- вергуни -- коржики -- тістечка -- кекси -- бабки -- торти -- мазурки -- пудинги -- шарлотки -- омлети -- налисники -- желе -- суфле -- киселі -- гарячі напої -- холодні напої -- варення -- квас -- морозиво -- джеми -- мармелади -- фруктові сиропи Анотація: Описані вироби з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1) |
Ферчук, Антоніна. Як народжуються торгові марки з історичним капіталом або як посварилися Аркадій Миколайович з Миколою Олександровичем [] / А. Ферчук> // Інтелектуальна власність в Україні. - 2019. - N 8. - С. 35-46 : рис. . - ISSN 1608-6422 Рубрики: Варення--Товарні знаки--Історія Кл.слова (ненормовані): фірмове найменування -- промислові виставки -- історичний бренд -- відродження забутої технології Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
К50 Клопотенко, Євген. Зваблення їжею [] : 70 рецептів, які захочеться готувати / Євген Клопотенко ; [ред. група: О. Татьянченко та ін. ; фото Ю. Міницької, Ю. Гамової]. - Київ : Книголав, 2021. - 191, [1] с. : іл., фот. - (Полиця нон-фікшн). - Покажч.: с. 179. - ISBN 978-617-7563-76-0 : 225.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): Державна програма 2021 -- сніданки -- салати -- закуски -- супи -- другі страви -- страви для дітей -- десерти -- випічка -- варення -- конфітюри Анотація: Добірка смачних рецептів, випробуваних практикою, але з власною філософією кулінарії. Харчуватися усвідомлено, відмовлятися від звичних продуктів і просто насолоджуватися готуванням вдома - це рух вперед до буденного щастя. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Татьянченко, Олексій \ред.\; Лі, Ганна \ред.\; Любенко, Олена \ред.\; Пархомець, Олена \ред.\; Міницька, Юлія \фото.\; Гамова, Юлія \фото.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ц 58 Циганенко, Віктор Олексійович. Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, В. К. Селезньов. - 2-ге вид., стер. - Київ : Техніка, 1993. - 237 с. : кол. іл., рис. - Дод.: с. 232-234. - ISBN 5-335-01244-7 : 7000.00 грн Рубрики: Кондитерські вироби--Домашнє приготування--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): кухонний посуд, інвентар -- сировина для кондитерських виробів -- вироби із дріжджового тіста -- вироби із листкового тіста -- торти -- цукристі напівфабрикати -- жельовані фрукти -- марципан -- креми -- морозиво -- парфе -- пудинги -- варення -- діабетичні кондитерські вироби -- оформлення кондитерських виробів Анотація: Наведені різноманітні рецепти кондитерських виробів - від найпростіших і дешевих до складних, вигадливих. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Здобнов, Олексій Іванович; Селезньов, Віктор Кіндратович Примірників всього: 5 ВВ (5) Свободны: ВВ (5) |
Ц26 Цвек, Дарія Яківна. Солодке печиво [] : [посіб.] / Д. Я. Цвек. - [Вид. 6-те, стер.]. - Львів : Каменяр, 1987. - 126 с. : рис., фот. кольор. - ISBN 5-7745-0099-3 : 2.00 р. Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): печиво -- булки -- баби -- пироги -- рулети -- струдлі -- бублики -- коржики -- тістечка -- кекси -- торти -- солодкі страви -- пудинги -- шарлотки -- налисники -- желе -- суфле -- домашні заготівлі -- варення -- джеми -- мармелади -- фруктові сиропи Анотація: Широкий асортимент виробів з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (2) Свободны: ВВ (2) |