С 53 Снежкин, Ю. Ф. Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; рeд. А. А. Долинский. - К. : Наукова думка, 2004. - 227 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозберігаючі технології Кл.слова (ненормовані): вторинні сировинні ресурси -- вторичные сырьесые ресурсы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові порошки -- пищевые порошки Анотація: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,<кондитерських>, <хлібобулочних>, <м'ясомолочних><підприємств> і у <громадському харчуванні>. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П 56 Пономарьов, Петро Хомович. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [] : навч. посіб. / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лібра, 1999. - 272 с. : рис., табл. - Літ.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-X : 14.50 грн
Рубрики: Продовольча безпека--Забрунення--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): забруднення нітратами -- забруднення пестицидами -- радіаційне забруднення -- радіаційна обробка продуктів харчування -- забруднення важкими металами -- антибіотики в харчових продуктах -- харчові добавки -- гормональні препарати -- збалансоване харчування -- адекватне харчування Анотація: Джерела забрудненості та поради щодо зменшення у навколишньому середовищі, харчових продуктах і продовольчій сировині нітратів, радіонуклідів, пестицидів, важких металів, антибіотиків, гормонів, консервантів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сирохман, Іван Васильович Примірників всього: 3 ВВ (2), ВСМЛ (1) Свободны: ВВ (2), ВСМЛ (1) |
К49 Клименко, Микола Олександрович. Метрологія, стандартизація і сертифікація в екології [] : підручник / М. О. Клименко, П. М. Скрипчук. - Київ : Академія, 2006. - 368 с. : рис., табл. - (Альма-матер). - Дод.: с. 346-360. - Літ.: с. 361-362. - Слов.: с. 363-366. - ISBN 966-580-212-7 : 28.00 грн, 25.50 грн, 27.00 грн
Рубрики: Екологія--Навчальні видання для вищої школи Метрологія--Стандартизація--Сертифікація--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): фізичні величини -- вимірювальна техніка -- метрологія атмосфери -- проби повітря -- біоіндикація -- якість води -- проби води -- якість грунту -- проби грунту -- вимірювання рівня радіації -- радіонукліди -- маркування товарів -- штрихове кодування -- харчові добавки -- екологічний менеджмент -- менеджмент якості Анотація: Загальні засади метрології, стандартизації, сертифікації, особливості їх практичного використання в природоохоронній діяльності та подоланні екологічних проблем. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скрипчук, Петро Михайлович Примірників всього: 5 ЧЗ (2), ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ЧЗ (2), ВВ (2), ФОНД (1) |
С 40 Сирохман, І. В. Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова . - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 384 с. : табл. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9 : 045.00 грн, 041.00 грн
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Якість продуктів--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): якість проодуктів харчування -- забруднення харчових продуктів -- безпечність споживання зернових продуктів -- шляхи підвищення якості зерна -- харчові добавки -- споживні властивості хлібобулочних виробів -- мікробіологічна безпека -- стабілізування якості хліба Анотація: Розглянуто вплив різних чинників на якість і безпечність зерна, борошна, крупів, хлібобулочних і макаронних виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Лозова, Т.М. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Е 45 Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - Київ : Лібра, 2006. - 304 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. . - ISBN 966-7035-77-8 : 45.50 грн, 054.00 грн, 50.00 грн
Рубрики: Гігіена харчування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- раціональне харчування -- рациональное питание -- гигиена питания -- фізіологія харчування -- физиология питания -- українська кухня -- украинская кухня -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- дитяче харчування -- детское питание -- харчовий раціон -- рацион питания -- зберігання харчової продукції -- хранение продуктов питания -- ідентифікація харчової продукції -- идентификация пищевой продукции -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- модифікованиі продукти -- модифицированные продукты -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельмінтози -- гельминтозы -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- радіозахисне харчування -- радиактивное питание -- детоксикація організму -- детоксикация организма Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Барановський, М.М.; Білявський, Г.О.; Власенко, О.В.; Мороз, Л.В.; Димань, Т.М. \ред.\ Примірників всього: 4 БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1) |
З-41 Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Завгородня, В.М. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Г46 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007. - ISBN 966-8144-52-X. Кн. 2 / [В. І. Ципріян та ін.]. - 544 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543. - ISBN 966-8144-03-1 : 153.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- аліментарна токсикологія -- алиментарная токсикология -- доброякісність їжі -- доброкачественность еды -- харчові добавки -- пищевые добавки -- радіаційна безпека -- радиационная безопасность -- епідемічна безпека їжі -- эпидемиологическая безопасность еды -- громадське харчування -- общественное питание -- харчова продукція -- пищевая продукция -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ботулізм -- ботулизм -- харчова стафілакокова інтоксикація -- пищевая стафилакоковая интоксикация -- бактеріальні харчові токсикоінфекції -- бактериальные пищевые токсикоинфекции -- скомбротоксикоз -- харчові мікотоксикози -- пищевые микотоксикозы Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П. Примірників всього: 2 ФОНД (2) Свободны: ФОНД (2) |
Ч44 Чепига, Михайло Петрович. Стимуляція здоров'я та інтелекту [] / М. П. Чепига, С. М. Чепига. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Знання, 2006. - 348 с. : мал. - Дод.: с. 321-329. - Л-ра: с. 332-346. - ISBN 966-346-066-0 : 57.80 грн
Рубрики: Охорона здоров'я--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): музика в навчанні -- музыка в обучении -- здоров'я людини -- здоровье человека -- музикотерапія -- музыкотерапия -- інтелект -- интеллект -- лікувальні звуки -- лечебные звуки -- ароматерапія -- ароматерапия -- ефірні олії -- эфирные масла -- енергоінформаційний обмін -- энергоинформационный обмен -- біоенергетичний вампіризм -- биоэнергетический вампиризм -- біополе людини -- биополе человека -- чакри -- чакры -- енергетика житла -- энергетика жилья -- біоенергетичні резонатори -- биоэнергетические резонаторы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- колір в інтер'єрі -- цвет в интерьере Анотація: Вперше комплексно висвітлюється проблема оздоровленя людини, стимулюючого впливу на навчання і працездатність енергетики музики, запахів, кольорів, довкілля. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Чепига, Світлана Михайлівна Примірників всього: 2 ВСМЛ (1), ФОНД (1) Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1) |
У45 Україна. Закони. Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" [] : за станом на 20 берез. 2003 р. / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2003. - 22 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-219-1 : 01.83 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Україна--Керівні й законодавчі матеріали Харчова промисловість--Україна--Керівні й законодавчі матеріали Кл.слова (ненормовані): безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- сертифікація харчових продуктів -- сертификация пищевых продуктов -- спеціальні харчові продукти -- специальные пищевые продукты -- біологічно-активні добавки -- биологически-активные добавки -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- супутні матеріали -- сопутствующие товары -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчова цінність продукту -- пищевая ценность продукта -- продовольча продукція -- продовольственная продукция -- фальсифікована продовольча продукція -- фальсифицированная продовольственная продукция -- неякісна продовольча продукція -- некачественная продовольственная продукция -- небезпечна продовольча продукція -- небезопасная продовольственная продукция -- санітарно-епідеміологічний сертифікат -- санитарно-эпидемиологический сертификат -- знищення харчових продуктів -- уничтожение пищевых продуктов -- якість харчового продукту -- качество пищевого продукта -- сертифікат відповідності -- сертификат соответствия -- нові харчові продукти -- новые пищевые продукты -- маркування харчових продуктів -- маркировка пищевых продуктов -- реклама харчових продуктів -- реклама пищевых продуктов Анотація: Цей Закон встановлює правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Верховна Рада України Примірників всього: 1 БГ (1) Свободны: БГ (1) |
О-75 Основи харчування [] : теорія та практичні застосування / [Власенко Т. В. [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. - Житомир : Рута, 2010. - 884 с. : табл., рис. - Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881. - ISBN 978-617-581-012-5 : 60.00 грн
Рубрики: Фізична культура і спорт--Навчальні видання Харчування--Гігієна--Навчальні видання Харчування--Екологія--Навчальні видання Харчові продукти--Забруднення--Навчальні видання Харчові отруєння--Навчальні видання Спортсмени--Харчування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- теорія харчування -- теория питания -- національна кухня -- национальная кухня -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- травлення -- пищеварение -- вегетаріанство -- вегетарианство -- вуглеводи -- углеводы -- жири -- жиры -- білки -- белки -- забруднення води -- загрязнение воды -- екологія харчування -- екология питания -- харчові добавки -- пищевые добавки -- генетично модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- штрихове кодування продтоварів -- штриховое кодирование пропродуктов -- культура харчування -- культура питания -- харчові раціони -- пищевые рационы -- вітаміни -- витамины -- транквілізатори -- транквилизаторы -- допінг у спорті -- допинг в спорте -- спортивне харчування -- спортивное питание Анотація: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Власенко, Т. В.; Грибан, Г. П.; Грибан, Н. Г.; Денисовець, А. П.; Грибан, Г. П. \ред.\ Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
Ш49 Шеремета, Володимир. Екологічний дороговказ [] : маленькі поради для великих змін / Володимир Шеремета. - Івано-Франківськ : Нова Зоря, 2009. - 160 с. : іл. - Л-ра: с. 152-153. - Предм. покажч.: с. 154-159. - ISBN 978-966-398-043-0 : 12.00 грн
Рубрики: Екологія людини--Популярні видання Екологічна культура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): раціональне природокористування -- рациональное природопользование -- екологічна культура -- экологическая культура -- раціональне теплозбереження -- рациональное теплосбережение -- екологія та здоров'я -- экология и здоровье -- охорона лісу -- охрана леса -- енергозберігаючі лампочки -- энергосберегающие лампочки -- екологія -- экология -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологічне маркування -- экологическая маркировка -- енергозбереження -- энергосбережение -- забруднення повітря -- загрязнение воздуха -- відходи -- отходы -- сміття -- мусор Анотація: Поради, як кожна людина може у значній мірі знизити рівень негативного впливу своєї повсякденної діяльності на навколишнє середовище. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Д46 Димань, Тетяна Миколаївна. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [] : підручник / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. - Київ : Академія, 2011. - 520 с. : табл., рис. - (Альма-матер). - Л-ра в кінці розд. - Тести: с. 507-513. - Термін. слов: с. 514-517. - ISBN 978-966-580-346-1 : 60.00 грн
Рубрики: Безпека харчування--Гігєна харчування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): забруднювальні речовини -- металічі забруднення -- радіонукліди -- нітрати -- нітрити -- нітрозосполуки -- пестициди -- діоксини -- мікотоксини -- антибіотики -- гормональні препарати -- небезпеки мікробіологічного походження -- небезпеки вірусного походження -- соціальні токсиканти -- харчові добавки -- технологічні добавки -- біологічно активні добавки -- генетично модифіковані організми Анотація: Перевантаження екологічного та соціального середовищ джерелами шкідливих впливів на організм і психіку. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мазур, Тетяна Григорівна Примірників всього: 4 ВСМЛ (1), ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВСМЛ (1), ВВ (2), ФОНД (1) |
С31 Сенченко, Николай Иванович. Общество истребления - стратегическая перспектива "демократических реформ" [] / Н. И. Сенченко ; Межрегион. акад. упр. персоналом. - Киев : МАУП, 2004. - 219 с. - (Библиотека журнала "Персонал"). - Лит.: с. 219-220. - ISBN 966-608-457-0 : 13.80 грн
Рубрики: Політика--Україна--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): геноцид -- генная инженерия -- генна інженерія -- биотехнологии -- біотехнології -- пищевые добавки -- харчові добавки Анотація: В книге всесторонне рассмотрены причины мировой проблемы, довлеющей над украинским народом, как и над многими народами третьего мира, - депопуляция населения. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Межрегиональная академия управления персоналом Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
М18 Малахов, Геннадий Петрович Целительные силы [Текст] : в 4 т. / Г. П. Малахов. - СПб. : АО "Комплект", 1994 - 1995. - (Целительные силы). Т. 1 : Очищение организма / [худож. оформ. Ф. В. Емельянов]. - Изд. перераб. и доп. - 1994. - 358. [10] с. : ил. - Лит.: с. 356-358. - ISBN 5-88596-007-0 : 5.00 грн
Рубрики: Нетрадиційна медицина--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): очищение кишечника -- очищення кишківника -- очищение печени -- очищення печінки -- очищение почек -- очищення нирок -- физиология пищеварения -- фізіологія травлення -- белки -- білки -- углеводы -- вуглеводні -- жиры -- жири -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- микроэлементы -- мікроелементи -- правильное питание -- правильне харчування -- пищевые добавки -- харчові добавки Анотація: Даны рекомендации по оздоровлению организма человека нетрадиционными методами, без применения лекарств. Даются рецепты чистки организма от продуктов распада, угнетающих жизненные силы. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Емельянов, Ф. В. \худож.\ Примірників всього: 1 АБ (1) Свободны: АБ (1) |
Х22 Харчова хімія [] : навч. посібник / [Л. В. Дуленко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т екон. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2012. - 246, [2] с. : табл., рис. - Авт. зазнач. на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 238-239. - Алф.-предм. покажч.: с. 240-242. - ISBN 978-966-351-387-4 : 48.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Харчові домішки--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хімія елементів -- хімічна кінетика -- ферменти -- властивості води -- дослідження харчової систем -- харчові кислоти -- карбонові кислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вуглеводні -- вітаміни -- харчові добавки Анотація: Макро-та мікроелементи, ферменти, розчини, основи аналізу та дослідження харчових систем, білки, жири, вуглеводи, вітаміни та харчові кислоти. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дуленко, Л. В.; Горяйкова, Ю. А.; Полякова, А. В.; Малигіна, В. Д.; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т 50 Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2010. - 729, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 120.00 грн
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): зерноборошняні вироби -- зерномучные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські товари -- кондитерские товары -- смакові товари -- вкусовые товары -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- молочні продукти -- молочные продукты -- харчові жири -- пищевые жиры -- рибні товри -- рыбные товары -- яєчні товари -- яичные товары -- харчові добавки -- пищевые добавки Анотація: Товарознавство продовольчих товарі, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
С18 Санітарні правила та норми в Україні [] : зб. офіц. текстів законів станом на 1 лют. 2013 р. / [упоряд. Руснак Ю. І.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 560, [1] с. : табл. - Прил.: с. 546-560. - ISBN 978-617-673-062-0 : 81.00 грн
Рубрики: Господарське право--Санітарно-епідемічна служба--Україна--Керівні й законодавчі матеріали Кл.слова (ненормовані): ветеринарно-санітарні правила -- ветеринарно-санитарные правила -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная эспертиза -- санітарно-технічний контроль -- санитарно-технический контроль -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- харчові добавки -- сире товарне молоко -- ветеринарний огляд тварин -- транспортування продовольчої продукції -- вміст радіонуклідів у продуктах Анотація: Санітарні вимоги до територій, обладнання, торговельно-технологічного устаткування, інвентаря, утримання ринків, продажу продукції тощо. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Руснак, Юрій Іванович \упоряд.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С18 Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды [] : справ. пособие / под ред. Г. С. Яцулы. - К. : Здоровья, 1991. - 286 с. - ISBN 5-31100622-6 : 2.50 р.
Рубрики: Харчові продукти--Гігієна--Довідкові видання Питна вода--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): санітарія -- санитария -- лабораторні дослідження -- лабораторные исследования -- продукти харчування -- продукты питания -- вода -- стандартизація -- стандартизация -- пестициди -- пестициды -- харчові добавки -- пищевые добавки Анотація: В пособии изложены сведения о гигиенических методах исследования пищевых продуктов и питьевой воды. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Слободкин, В. И.; Береза, В. Я.; Синеок, Л. Л.; Хоменко, И. М.; Яцула, Г. С. \ред.\ Примірників всього: 2 БГ (1), ФОНД (1) Свободны: БГ (1), ФОНД (1) |