> Шифр: vira/2007/1 Журнал 2007р. N 1 Шоколад - история изобретения. У світі цікавого. - С.32-33 : фот. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) Утримувачі документа: ЖОУНБ |
> Шифр: vira/2007/7 Журнал 2007р. N 7 Шоколад - история изобретения. У світі цікавого. - С.32-34 : фот. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) Утримувачі документа: ЖОУНБ |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Асортимент і якість кондитерських виробів [] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 636 с. : рис., табл. - Літ.: с. 633. - ISBN 978-966-364-899-6 : 106.00 грн, 126.00 грн
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мармеладно-пастильні вироби -- карамель -- шоколад і какао -- цукерки -- халва -- печиво -- крекери -- пряникові вироби -- вафлі -- торти і тістечка -- кекси -- рулети і бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- якість кондитерських виробів Анотація: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лебединець, Віра Тарасівна Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Я28 Ягелло, Йоанна. Шоколад із чилі [] : роман / Йоанна Ягелло ; пер. з пол. Б. Антоняк. - Л. : Урбіно, 2015. - 296, [2] с. - ISBN 978-966-2647-14-3 : 60.00 грн
Рубрики: Художня література--Польща, 21 ст. Польська література, 21 ст. Кл.слова (ненормовані): романи -- романы Анотація: Вам доводилося куштувати шоколад із чилі, де солодкий смак поєднується з гіркотою? Саме його нагадує життя 17-річної Лінки, яка щойно вступила до омріяного ліцею. Вона відшукала давно втрачену сестру й нарешті розібралася у своїх почуттях до Адріана. Здається, перед нею чудове майбутнє, але не все так просто в житті... Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Антоняк, Божена \пер.\ Примірників всього: 2 ЧЗ (1), ФОНД (1) Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (1) |
> Шифр: ladi/2017/1 Журнал 2017р. N 1 Карепанов, Сергей. Сады Доминик Лафуркад / Сергей Карепанов. - С.4-11 : фот. цв. Алексеева, Маргарита. Стал эскиз законченной картиной / Маргарита Алексеева. - С.12-17 : фот. цв. Лацис, Илья. Хэмптонс - стиль мечты / Илья Лацис. - С.18-23 : фот. цв. Звездочкина, Татьяна. При чем здесь шоколад? / Татьяна Звездочкина. - С.24-29 : фот. цв. Калякин, Сергей. Bonython Estate Gardens / Сергей Калякин. - С.30-37 : фот. цв. Лысиков, Андрей. Событие мастера ландшафта / Андрей Лысиков. - С.38-43 : фот. цв. Андреев, Юрий. Как будто так было всегда... / Юрий Андреев. - С.44-48 : фот. цв. Шульга-Михайлов, Михаил. В формате малого пространства / Михаил Шульга-Михайлов. - С.50-57 : фот. цв. Голиков, Кирилл. Азиатские гибриды в России / Кирилл Голиков. - С.58-63 : фот. цв. Корпач, Анастасия. Пестрые штрихи в картине сада / Анастасия Корпач. - С.64-70 : фот. цв. Калякин, Сергей. Четыре сада поместья Босвиго / Сергей Калякин. - С.72-77 : фот. цв. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Звездочкина, Татьяна. При чем здесь шоколад? [] / Татьяна Звездочкина> // Ландшафтный дизайн. - 2017. - N 1. - С. 24-29 : фот. цв. Рубрики: Ландшафтна архітектура--Проектування--Будівництво--Росія, 21 ст. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Суходольська, І. Ю. Can eating chocolate make you smarter? [] : level upper-intermediate, 10 form / І. Ю. Суходольська> // Англійська мова та література. - 2018. - N 6. - С. 31-33 Рубрики: Англійська мова--Уроки--Загальноосвітні школи Кл.слова (ненормовані): уроки англійської мови -- уроки в 10 класі -- конспекти уроків -- шоколад Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1) Вільних прим. немає Прим.1 (ІН) зайнятий |
Д71 Дочинець, Мирослав Іванович. Хліб і шоколад [] : аромат психол. істини : вибрані новели / Мирослав Дочинець. - Мукачево : Карпатська вежа, 2011. - 297, [3] с. - (Яблуко Слова ; кн. 1). - ISBN 966-0585-30-2 : 25.00 грн
Рубрики: Художня література--Україна, 21 ст. Українська література, 21 ст. Кл.слова (ненормовані): новели Анотація: Перед нами - "легка" і "світла" проза. Мирослав Дочинець має свій стиль письма, за яким проглядається витончений художній смак, відчуття форми, композиційної самодостатньої творів. Особливе місце відведено жінці. Героїні "заново" створюють мужчин, у яких закохані, причому кохання двох не припиняється і в потойбіччі. Автор не грає в містику, він оновлює міф кохання. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дочинець, Мирослав Іванович (письменник ; 1959) \про нього\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
К59 Кокашинский, Георгий Романович. Производство шоколадных изделий [] : учеб. пособие / Г. Р. Кокашинский. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1973. - 304 с. : рис., табл. - 0.59 р.
Рубрики: Цукерки--Технологія виготовлення--Навчальні видання Шоколад--Цукерки--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- шоколадные массы -- шоколадні маси -- формование шоколадных изделий -- формування шоколадних виробів -- пористый шоколад -- пористий шоколад -- какао порошок Анотація: [Приведены основное сырье и вспомогательные материалы, используемые при производстве шоколадных изделий, и технологические схемы их производства.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Л 86 Лурье, Иосиф Саулович. Технология кондитерского производства [] : учебник / И. С. Лурье. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 399 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 396. - ISBN 5-10-001443-1 : 5.00 крб
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- кондитерские материалы -- кондитерські матеріали -- карамель -- конфеты -- цукерки -- производство ириса -- виробництво ірису -- шоколад -- какао-порошок -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- пастила -- драже -- халва -- расчет кондитерских рецептур -- розрахунок кондитерських рецептур Анотація: Изложены состав сырья и материалов, описано производство основных кондитерских изделий, приведены расчет рецептур и учет сырья. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 40 Сирохман, Иван Васильевич. Ассортимент кондитерских изделий [] : справочник / И. В. Сирохман, И. М. Задорожный. - Киев : Тэхника, 1992. - 207 с. : табл. - ISBN 5-335-00376-6 : 30.00 крб
Рубрики: Кондитерські вироби--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): кондитерские изделия -- пастила -- шоколад -- сладкие плитки -- солодкі плитки -- какао-порошок -- какао-напитки -- какао-напої -- карамель -- конфеты -- цукерки -- потребительские свойства -- споживчі властивості -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- печенье -- печиво -- крекеры -- крекери -- галеты -- галети -- вафли -- вафля -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти Анотація: Приведены потребительские свойства основных групп кондитерских изделий, их классификация и структура ассортимента. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Задорожный, Иван Михайлович Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Полякова, Регина. Ассорти для героя [] / Регина Полякова> // Вокруг света. - 2020. - N 2. - С. 64-75 Рубрики: Шоколад--Харчові виробництва--Бельгія, 21 ст. Кл.слова (ненормовані): виробництво шоколаду -- производство шоколада -- шоколатье -- шоколатьє -- экспорт шоколада -- експорт шоколаду -- импорт шоколада -- імпорт шоколаду Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Гаврілова, С. В. Chocolate treasure hunt (quest lesson plan, level B1) [] : нестандартний урок / С. В. Гаврілова> // Англійська мова та література. - 2020. - N 22/24. - С. 25-30 Рубрики: Англійська мова--Уроки--Загальноосвітні школи Кл.слова (ненормовані): англійська мова -- уроки англійської мови -- урок квесту -- шоколад і його продукти (уроки) -- нестандартні уроки -- уроки рівня B1 -- B1 Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1) Вільні: ІН (1) |
Л33 Лебовіц, Девід. Солодке життя в Парижі [] = The sweet life in Paris / Девід Лебовіц ; [пер. з англ. О. Голуб]. - Харків : Vivat, 2019. - 318, [2] с. : іл. - (Дозвілля). - Прим.: с. 309-318. - ISBN 978-966-942-799-1 : 135.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Франція--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): державна програма 2020 -- культура харчування французів -- спосіб життя французів -- французька мова -- французька система охорони здоров'я -- національні звички французів -- овочі у харчуванні французів -- перші страви -- холодні страви -- м'ясні страви французів -- споживання сирів -- рибні страви -- кулінарні вироби французів -- фрукти у французькій кулінарії -- солодощі французів -- кава по-французьки -- шоколад у французькій кухні -- парижські шоколадні крамниці Анотація: Пориньте в дивовижну атмосферу Парижа, приготувавши страву за одним із понад п'ятидесяти оригінальних рецептів відомого кухаря. Цікавий погляд на місто вогнів, сиру та шоколаду. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Голуб, Олена \пер.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1) |
Л89 Львів. Шоколад. Кам'яниці [] : збірка / Тетяна Белімова [та ін.] ; [уклад.: Н. Нікалео, В. О. Хідченко]. - Харків : Клуб сімейн. дозвілля, 2020. - 251, [5] с. - ISBN 978-617-12-7638-3 : 90.00 грн
Рубрики: Художня література--Україна, 20-21 ст.--Збірники Українська література, 20-21 ст.--Збірники Львів, місто (Україна)--Художня література, 20-21 ст. -- Збірники Кл.слова (ненормовані): державна програма 2020 -- оповідання -- українські міста Анотація: «Львів. Шоколад. Кам’яниці» — це десять зворушливих оповідань від знанних письменниць, які привідкривають таємниці галицької столиці. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Белімова, Тетяна; Хома, Анна; Лапіна, Наталя; Ліщинська, Наталка; Нікалео, Ніка \уклад.\; Хідченко, В. О. \уклад.\ Примірників всього: 2 ВУ (1), АБ (1) Свободны: ВУ (1), АБ (1) |
Д71 Дочинець, Мирослав Іванович. Хліб і шоколад [] : новели тонкого литва і холодної чеканки / Мирослав Дочинець. - Мукачево : Карпатська вежа, 2018. - 259, [5] с. - ISBN 966-0585-30-2 : 76.65 грн
Рубрики: Художня література--Україна, 20-21 ст. Українська література, 20-21 ст. Кл.слова (ненормовані): новели Анотація: Перед нами - "легка" і "світла" проза. Мирослав Дочинець має свій стиль письма, за яким проглядається витончений художній смак, відчуття форми, композиційної самодостатньої творів. Особливе місце відведено жінці. Героїні "заново" створюють мужчин, у яких закохані, причому кохання двох не припиняється і в потойбіччі. Автор не грає в містику, він оновлює міф кохання. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ВУ (3), ФОНД (1) Свободны: ВУ (3), ФОНД (1) |
Шоколад - история изобретения. У світі цікавого []> // Винахідник і раціоналізатор. - 2007. - N 7. - С. 32-34 : фот. Рубрики: Шоколад--Історія--Америка Кл.слова (ненормовані): какао-бобы -- какао-боби -- рецепты приготовления какао -- рецепти приготування какао -- культура употребления шоколада -- культура споживання шоколода Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кортес, Ернан (мандрівник ; 1485 - 1547) \про нього\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Т78 Трудные повести [] / [предисл., сост., коммент. А. И. Ванюкова]. - Москва : Мол. гвардия, 1990. - 543 с. - Коммент: с. 526-542. - ISBN 5-235-00936-3 : 2.90 р. Зміст: Вольнов, И. Встреча / И. Вольнов. - С .17-140 Сергеев-Ценский, С. Жестокость / С. Сергеев-Ценский. - С .141-210 Тарасов-Родионов, А. Шоколад : фантаст. повесть / А. Тарасов-Родионов. - С .211-320 Пильняк, Б. Повесть непогашенной луны / Б. Пильняк. - С .321-358 Булгаков, М. Собачье сердце : чудовищная история / М. Булгаков. - С .359-448 Малашкин, С. Луна с правой стороны, или Обыкновенная любовь / С. Малашкин. - С .449-525 Рубрики: Художня література--Проза--Росія, 20 ст.--Збірники Російська література--Проза, 20 ст.--Збірники Кл.слова (ненормовані): повести -- повісті Анотація: В сборник входят русские советские повести трудной издательской, критической, читательской судьбы. Это произведения, давно не переиздававшиеся, опубликованные в последнее время, вызвавшие острый общественный резонанс, обнаруживающие сейчас новый художественный потенциал. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ванюков, А. И. \авт. предисл., сост., коммент.\ Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |