36.997
П68


   
    Праздничный стол [] / [сост.: Д. В. Таболкин, Т. В. Иовлева ; худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2005. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISSN 9789-6603. - ISBN 966-03-3077-4 : 08.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- бутерброды -- бутерброди -- салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- вторые блюда -- другі страви -- выпечка -- випічка -- десерты -- десерти -- новогодные блюда -- новорічні страви -- рождественские блюда -- різдвяні страви -- блюда на масленицу -- страви на масляну -- пасхальные блюда -- великодні страви -- блюда на праздник Петра и Павла -- страви на св'ято Петра і Павла -- блюда на праздник Спаса -- страви на св'ято Спаса
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Таболкин , Дмитрий Владимирович \сост.\; Иовлева, Татьяна Васильевна \сост.\; Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)

32.997
Т 12


    Табаков, Антон Олегович.
    Кулинарные истории Антона Табакова [] / А. О. Табаков. - Москва : Махаон : ОКТОПУС, 2004. - 256 с. : ил. - (Непраздный интерес). - ISBN 5-18-000499-3. - ISBN 5-94887-007-3 : 048.00 грн
УДК
ББК 32.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- завтраки -- сніданки -- каши -- каші -- вторые блюда -- другі страви -- десерты -- десерти -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- коктейли -- коктейлі -- салаты -- салати -- молочные блюда -- молочні страви
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

640.43(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Центр навч. л-ри, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-X : 037.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукція ресторанів -- продукция ресторанов -- рецептура блюд -- качество ресторанной продукции -- якість ресторанної продукції -- контроль якості -- контроль качества -- асортимент блюд -- органолептичний контроль -- органолептический контроль
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.6(075.8)
Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   Хлібні вироби--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

615(075.8)
Н47


    Нековаль, Ірина Вікторівна.
    Фармакологія [] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / І. В. Нековаль, Т. В. Казанюк. - 2-ге вид, переробл. та допов. - К. : Медицина, 2008. - 504, [3] с. : табл. - Дод.: с. 434-503. - Л-ра: с. 503. - ISBN 978-966-10-0010-9 : 102.00 грн, 60 грн
УДК
ББК 52.81я73
Рубрики: Фармакологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
фармакологія -- фармакология -- лікарські засоби -- лекарствовенные средства -- лікарська рецептура -- врачебная рецептура -- протимікробні засоби -- противомикробные средства -- протипаразитарні засоби -- противопаразитарные средства -- протипухлинні засоби -- противоопухолевые средства -- діагностичні засоби -- диагностические средства -- стимулятори дихання -- стимуляторы дыхания -- психотропні засоби -- психотропные средства -- кардіотонічні засоби -- кардиотонические средства -- протиаритмічні засоби -- противоаритмические средства -- гепатотропні засоби -- гепатотропные средства -- сечогінні засоби -- мочегонные средства -- плазмозамінники -- плазмозаминители -- препарати гормонів -- препараты гормонов -- вітамінні препарати -- витаминные препараты -- солі -- соли -- глюкоза -- протиалергійні засоби -- противоаллергические средства -- протизапальні засоби -- противовоспалительные средства -- радіопротектори -- радиопротекторы -- гострі медикаментозні отруєння -- острые медикаментозные отравления -- фармакотерапія -- фармакотерапия -- токсикологія -- токсикология -- хіміотерапевтичні засоби -- химиотерапевтические средства -- фармакокінетика лікарських засобів -- фармакокинетика лекарственных средств -- фармакодинаміка лікарських засобів -- фармакодинамика лекарственных средств -- взаємодія лікарських засобів -- взаимодействие лекарственых средств -- протидіабетичні засоби -- противодиабетические средства
Анотація: Містяться відомості про сучасні лікарські засоби та загальні правила рецептури відповідно до вимог Болонської конвенції щодо реформування системи освіти.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Казанюк, Тамара Вікентіївна
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВСМЛ (1)

619(075.8)
В 23


    Ващекин, Егор Павлович.
    Ветеринарная рецептура [] : учеб. пособие / Е. П. Ващекин, К. С. Моловастый. - С.Пб. ; М. ; Краснодар : Лань, 2010. - 240 с. : табл. - (Учебники для вузов. Специальная литература). - Л-ра: с. 234-235. - ISBN 978-5-8114-1040-8 : 211.00 грн
УДК
ББК 48.0я73
Рубрики: Ветеринарія--Рецептура--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сокращения в рецептах -- скорочення в рецептах -- несовместимость лекарственных средств -- несумісність лікарських засобів -- твердые лекарственные формы -- тверді лікарські форми -- капсулы -- капсули -- зарубежные лекарственные формы -- зарубіжні лікарські форми -- мягкие лекарственные формы -- м'ягкі лікарські форми -- мази -- мазі -- кремы -- креми -- жидкие лекарственные формы -- рідкі лікарські форми -- микстуры -- мікстури -- разные лекарственные формы -- різні лікарські форми -- аэрозоли -- аерозолі -- отпуск ядовитых лекарственных средств -- відпуск отруйних лікарських засобів
Анотація: Правила оформления рецептов на лекарственные средства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Моловастый, К. С.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.5(031)
Б79


   
    Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.5:642.6(031)
Г 74


   
    Готуємо із задоволенням [] / [ред. Н. В. Бірічева]. - Х. : Веста, 2011. - 159, [1] с. : кол. іл. - (Енциклопедія кулінара). - ISBN 978-966-08-1809-5 : 128.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
салати -- закуски -- супи -- борщі -- рулети -- другі страви -- рибні страви -- десерти -- випічка -- калорійність харчових продуктів -- напої -- аперитив -- сервіровка столу
Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бірічева, Н. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.56(031)
Б 71


   
    Блюда на пару [] : большая энциклопедия : самая полная коллекция / [сост. И. А. Михайлова]. - М. : Эксмо, 2011. - 478, [2] с. : цв.ил. - (Кулинарное искусство). - Прил.: с. 430-451. - ISBN 978-5-699-34046-0 : 142.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   Харчові продукти--Обробка теплом--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
лечебная кулинария -- пищевые продукты -- обработка теплом -- пароварка -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- голубцы -- голубці -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- вареники -- молочные блюда -- молочні страви -- десерты -- десерти
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлова, И. А. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.5(031)
В 56


   
    Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день [] / [сост. В. М. Рошаль]. - М. : АСТ : Полиграфиздат ; СПб. : Сова, 2011. - 576 с. : ил. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 557. - ISBN 978-5-17-065114-6 : 149.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- приправи -- приправы -- салаты -- салати -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- детский стол -- дитячий стіл -- мясные блюда -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутерброды -- бутерброди -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- интимный ужин -- інтимна вечеря -- эротическая кулинария -- еротична кулінарія -- овочеві страви -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- молочні страви -- молочные блюда
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рошаль, В. М. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.5(031)
Г 12


    Гаврилова, Анна Сергеевна.
    Русская кухня. Чудеса русской кухни [] : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия / А. С. Гаврилова. - М. : АСТ : Астрель : Полиграфиздат, 2010. - 511, [1] с. : фото цв. - (Чудо домашней кухни). - ISBN 978-5-17-064943-3 : 127.00 грн
УДК
ББК 36.997(4РОС)я2
Рубрики: Кухня російська--Рецептура--Довідкові видання; Ілюстративні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
закуски -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- творожные блюда -- сирні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- соусы -- соуси -- выпечка -- випічка -- соления -- соління -- напитки -- напої -- праздничный стол -- святковий стіл -- постная кухня -- пісна кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви
Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664
С23


   
    Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [] / М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - Київ : Тэхника, 1990. - 406, [2] с. : табл. - Прил.: с. 316-405. - ISBN 5-335-00531-9 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Школярі--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- мучні вироби
Анотація: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Министерство торговли УССР; Главное управление общественного питания
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

664.6(075.8)
Т 38


   
    Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [] : навч. посіб. / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2010. - 439, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 377-379. - Дод.: с. 381-429. - Предм. покажч.: с. 430-432. - ISBN 978-966-351-319-5 : 68.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
продуктивність печей -- розрахунки витрат сировини -- розрахунок маси борошна -- взаємозамінність сировини -- розрахунок приготування пшеничного тіста -- розрахунок приготування житнього тіста -- виробнича рецептура -- дозування поліпшувачів -- розрахунок вихду виробів -- технологічні втрати -- технологічний план виробництва хліба -- розрахунок технологічного обладнання -- технологія здобних сухарів -- технологія булочних виробів -- якість сировини
Анотація: Теоретичні відомості й приклади розрахунків, які поширені у хлібопекарському виробництві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Махинько, В. М.; Дробот, В. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.68(075)
Б 93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [] : учеб. пособие для техникумов / Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Выща шк. Голов. изд-во, 1980. - 184 с. : рис., табл. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.86я723
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий
Анотація: Организация кондитерского производства в общественном питании, виды сырья, технология приготовления различных киндитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

664.68(075)
Б 93


    Бутенко, Лидия Алексеевна.
    Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий [] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1985. - 168 с. : рис., табл. - 0.40 р.
УДК
ББК 36.86я723
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   Кулінарні вироби--Борошняні--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- кулинарные изделия -- кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- торти -- тістечка -- пирожные -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий
Анотація: Рассмотрены организация кондитерского производства, основные виды сырья, способы его хранения и технология производства изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

633.88+615.89
К27


    Кархут, Василь Володимирович.
    Жива аптека [] / В. В. Кархут. - Київ : Здоров'я, 1992. - 309 с. : [32] л. кол. іл. - Літ.: с. 308. - ISBN 5-311-02680-4 : 46.00 крб, 15.00 грн крб
УДК
ББК 42.143 + 53.592
Рубрики: Лікарські рослини--Фітотерапія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
фітотерапія -- лікувальні рослини УкраЇни -- лікування лікарськими рослинами -- фітотерапевтична рецептура -- лікувальні чаї -- лікувальні суміші -- внутрішні хвороби -- дитячі хвороби -- хвороби шкіри
Анотація: Лікарські рослини, фітотерапевтична рецептура, лікувальні чаї і суміші.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)

619:615.11(03)
В39


   
    Ветеринарная рецептура с основами терапии и профилактики [] : справочник / [К. И. Абуладзе и др.] ; под ред. И. Е. Мозгова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 384 с. : табл. - Предм. указ.: с. 376-381. - ISBN 5-10-000490-8 : 1.80 р.
УДК
ББК 48я2
Рубрики: Ветеринарія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарные лекарственные вещества -- ветеринарні лікарські речовини -- дозирование ветеринарных лекарств -- дозування ветеринарних ліків -- формы выпуска лекарств -- форми випуска ліків -- ветеринарная терапия -- ветеринарна терапія -- зоогигиена -- зоогігієна
Анотація: Ветеринарные лекарства, их дозирование и формы выпуска и дача животным.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Абуладзе, Константин Иванович; Данилевский, Владимир Михайлович; Веселова, Таисия Петровна; Волкова, О. И.; Мозгов, И. Е. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

619:615.11
Р12


    Рабинович, Моисей Исаакович.
    Практикум по фармакологии и рецептуре [] : (с элементами программированного обучения) / М. И. Рабинович. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Колос, 1983. - 222, [2] с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений). - Прил.: с. 216-220. - Лит.: с. 221. - 0.60 р.
УДК
ББК 48.5я73
Рубрики: Фармакологія--Рецептура--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технология лекарственных форм -- технологія лікарських форм -- наркотические средства -- наркотичні засоби -- камфора -- местноанестезирующие вещества -- місцевоанестезуючі речовини -- спазмолитики -- спазмолітики -- витамины -- вітаміни -- химиотерапевтические вещества -- хіміотерапевтичні речовини -- антибиотики -- антибіотики -- противопаразитарные вещества -- протипаразитарні речовини
Анотація: Практические занятия по рецептуре, лекарственным формами технологии их приготовления.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

636.3
К66


   
    Кормовая база в промышленном овцеводстве [] / [Ю. И. Демин и др.]. - М. : Россельхозиздат, 1979. - 174 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 0.65 р.
УДК
ББК 46.61-4
Рубрики: Вівчарство--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
технология содержания овец -- технологія утримання овець -- кормление овец гранулами -- годівля овець гранулами -- кормление овец брикетами -- годівля овець брикетами -- рецептура кормов -- рецептура кормів -- полевое кормопроизводство -- польове кормовиробництво -- создание культурных пастбищ -- створення культурних пасовищ
Анотація: Освещены вопросы создания и использования культурных пастбищ, организация кормления овец гранулами и брикетами и влияние их на продуктивность овец.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Демин, Юрий Иванович; Зарытовский, Владимир Семенович; Чавренко, Иван Георгиевич; Шугай, Евгений Григорьевич
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

36.992
Б71


   
    Блюда из грибов [] / сост. В. Г. Федосова ; [худож. В. И. Коломиец]. - Минск : Беларус. Энцыкл. им. П. Бровки , 1995. - 304 с. : рис. - ISBN 985-11-0021-8 : 325000 грн
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Гриби--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
переработка грибов -- переробка грибів -- хранение грибов -- зберігання грибів -- грибные закуски -- грибні закуски -- грибные салаты -- грибні салати -- грибные первые блюда -- грибні перші страви -- грибные вторые блюда -- грибні другі страви -- грибные соусы -- грибні соуси -- грибные мучные изделия -- грибні борошняні вироби -- грибные начинки -- грибні начинки
Анотація: 850 наиболее интересных в кулинарном отношении рецептов грибных закусок, первых и вторых блюд, соусов, подливок, мучных изделий с грибами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Федосова, В. Г. \сост.\; Коломиец, В. И. \худож.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)