641.55(083.12)
Б71


   
    Блюда из овощей и фруктов [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2005. - 318 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3154-1 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Популярні видання
   Кулінарія--Фруктово-ягідні страви--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
картофельные блюда -- страви з картоплі -- блюда с капусты -- страви з капусти -- блюда с кабачков -- кабачкові страви -- блюда с баклажан -- страви з баклажан -- морковные блюда -- страви з моркви -- блюда с перца -- страви з перцю -- блюда с помидор -- страви з помідор -- блюда с огурцов -- страви з огірків -- блюда из фруктов -- фруктові страви
Анотація: Оригинальные рецепты, практические советы и рекомендации опытных кулинаров по приготовлению блюд из овощей и фруктов, знание которых поможет сохранить вкус, аромат и их полезные свойства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л.Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

641.55(083.12)
Б71


   
    Блюда быстрого приготовления [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3251-3 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашние заготовки -- домашні заготовки -- первые блюда -- перші страви -- молочные блюда -- молочні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из крупы -- страви з крупи -- мучные блюда -- борошняні страви -- десерты -- десерти -- блюда для микроволновой печи -- страви для мікрохвильової печі -- бутерброди -- бутерброды -- рибні страви -- рыбные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- блюда із морскьких продуктів -- блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач - Осипова, Л.Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

641.55(083.12)
Л14


    Лагутина, Лидия Анатольевна.
    Блюда праздничного стола [] : [cб. кулинар. рецептов] / Л. А. Лагутина, С. В. Лагутина. - Ростов н/Д : Проф-Пресс, 2002. - 798, [2] с. : цв. ил. - ISBN 5-94582-043-1 : 50.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лагутина, Светлана Владимировна
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

641.55(083.12)
Б89


    Бруннек, Нинель Ивановна.
    Овощная кулинария [] : от А до Я / Н. И. Бруннек ; [ред. Е. В. Полиевктова]. - Москва : Экономика, 1992. - 335 с. : рис. - Прил.: с. 334-335. - ISBN 5-282-00931-5 : 55.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
клетчатка -- клітковина -- пищевая ценность овощей -- харчова цінність овочів -- диетические свойства овощей -- дієтичні властивості овочів -- лечебные свойства овощей -- лікарські властивості овочів -- витамины -- вітаміни -- салаты -- салати -- приправы -- приправи -- супы -- супи -- фаршировка овощей -- фарширування овочів
Анотація: Овощные культуры от ажгона до ялапы: приведены сведения об их пищевой ценности, диетических и лечебных свойствах, способах хранения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полиевктова, Е. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.55(083.12)
М 21


    Малявко, Алла Андреевна.
    Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд [] / А. А. Малявко. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 183 с. : рис., фот. цв. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецептура -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- соусы -- соуси -- гарниры -- гарніри -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из макаронов -- страви з макаронів -- картофельные блюда -- картопляні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви
Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.55(083.12)
М 69


    Михайлов, Владимир Сергеевич.
    Кулинарный калейдоскоп [] / В. С. Михайлов, А. В. Аношин. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 352 с. : рис. - ISBN 5-10-002476-3 : 10.00 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецептура -- оригинальные кулинарные рецепты -- оригінальні кулінарні рецепти -- религия и питание -- релігія і харчування -- монастырская кухня -- монастирська кухня -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- психология вкуса -- психологія смаку -- мясные блюда -- м'ясні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- каши -- каші -- мучные изделия -- борошняні вироби -- напитки -- напої -- нетрадиционная кухня -- нетрадиційна кухня
Анотація: Книга предлагает новые способы рационального приготовления домашней пищи на основе рецептов старой, традиционной кухни и кухни новой, нетрадиционной, альтернативной.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Аношин, Анатолий Васильевич
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)

641.55(083.12)
С 77


    Старовойт, Лідія Яківна.
    Кулінарія [] : підручник / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. - 2-ге вид., стереотип. - Київ : Вища шк., 1992. - 270 с. : рис., табл. - Дод.: с. 266-269. - ISBN 5-11-004159-8 : 50.00 крб.
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Кулінарія--Страви--Рецептура--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
обробка овочів -- обробка грибів -- обробка риби -- обробка м'яса -- супи -- соуси -- страви з круп -- страви з макаронів -- страви з риби -- м'ясні гарячі страви -- страви з яєць -- страви з сиру -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- дієтичні страви
Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Косовенко, Марія Савелівна; Смирнова, Жанна Миколаївна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)

641.55(083.12)
Ф39


    Фельдман, Исай Аврамович.
    Любимые блюда [] / И. А. Фельдман. - Киев : Преста, 1995. - 286 с. : рис. - ISBN 5-7707-5025-1 : 350000.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- борщи -- борщі -- щи -- щі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- уха -- юшка -- котлеты -- котлети -- шашлыки -- шашлики -- плов -- голубцы -- голубці -- студни -- холодець -- винегрет -- вінегрет -- вареники -- пельмени -- пельмені -- блины -- млинці -- пиріжки -- пирожки
Анотація: Приведено около 1700 рецептов, позволяющих при рациональном расхождении пищевых продуктов приготовить наиболее популярные блюда.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВВ (3), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (1)

641.55(083.12)
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Куховарська книга [] / В. О. Циганенко. - Київ : Техніка, 1994. - 206 с. : рис., табл. - ISBN 5-335-008121 : 22000.00 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Харчові продукти--Характеристика--Рецептура--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- оформлення страв -- гарячі закуски -- страви з овочів -- страви з крупів -- страви з яєць -- кондитерські вироби -- солодкі страви -- переробка продуктів харчування -- зберігання продуктів харчування
Анотація: Вміщено багато корисних і цікавих відомостей, маленьких таємниць і порад, якими досвідчені кухарі діляться з господарками.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 5
ВВ (2), ФОНД (3)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (3)

641.55(083.12)
Н 74


    Новоженов, Юрий Михайлович.
    Советская национальная кухня [] : практ. пособие / Ю. М. Новоженов, Л. Н. Сопина. - Москва : Высш. школа, 1990. - 319 с. - ISBN 5-06-000957-2 : 2.50 р.
УДК
ББК 36.997(2)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Народи світу--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня -- национальные традиции -- народы мира -- русская кухня -- російська кухня -- украинская кухня -- українська кухня -- белорусская кухня -- білоруська кухня -- молдавская кухня -- молдавська кухня -- грузинская кухня -- грузинська кухня -- армянская кухня -- вірменська кухня -- азербайджанская кухня -- азербайджанська кухня -- казахская кухня -- казахська кухня -- узбекская кухня -- узбецька кухня -- киргизская кухня -- киргизька кухня -- таджикская кухня -- таджицька кухня -- туркменская кухня -- туркменська кухня -- литовская кухня -- литовська кухня -- латвийская кухня -- латвійська кухня -- эстонская кухня -- естонська кухня
Анотація: Рассмотрены особенности национальных кухонь народов Советского Союза, технология их приготовления и рецептура наиболее распространенных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сопина, Лидия Николаевна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)

641.55(083.12)
Н 12


   
    На все вкусы [] / сост. М. М. Калакура. - Киев : Реклама, 1988. - 248 с. : рис. - ISBN 5-88520-002-5 : 2.90 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Раціональне харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рациональное питание -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- бутерброды -- бутерброди -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- соусы -- соуси -- блюда из черствого хлеба -- страви з черствого хліба -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- изделия из теста -- вироби з тіста -- блюда национальных кухонь -- страви національних кухонь -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- домашние заготовки -- домашні заготовки
Анотація: Излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, качества и количества пищи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Калакура, Мария Михайловна \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

641.55(083.12)
К50


    Клопотенко, Євген.
    Зваблення їжею [] : 70 рецептів, які захочеться готувати / Євген Клопотенко ; [ред. група: О. Татьянченко та ін. ; фото Ю. Міницької, Ю. Гамової]. - Київ : Книголав, 2021. - 191, [1] с. : іл., фот. - (Полиця нон-фікшн). - Покажч.: с. 179. - ISBN 978-617-7563-76-0 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.99(4УКР)
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Державна програма 2021 -- сніданки -- салати -- закуски -- супи -- другі страви -- страви для дітей -- десерти -- випічка -- варення -- конфітюри
Анотація: Добірка смачних рецептів, випробуваних практикою, але з власною філософією кулінарії. Харчуватися усвідомлено, відмовлятися від звичних продуктів і просто насолоджуватися готуванням вдома - це рух вперед до буденного щастя.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Татьянченко, Олексій \ред.\; Лі, Ганна \ред.\; Любенко, Олена \ред.\; Пархомець, Олена \ред.\; Міницька, Юлія \фото.\; Гамова, Юлія \фото.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)