640.4(075.3)
У 76


    Усов, Владимир Васильевич.
    Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [] : учеб. пособие / В. В. Усов ; [под ред. Е. В. Росляковой]. - 4-е изд., стер. - Москва : Академия, 2006. - 416 с. : ил. - (Начальное профессиональное образование) (Общественное питание). - Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412. - ISBN 5-7695-3327-7 : 72.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація виробництва--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- организация производства -- производственные помещения ресторанов -- виробничі приміщення ресторанів -- буфеты -- буфети -- подсобные помещения ресторана -- підсобні приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- меню -- подача блюд -- подача страв -- подача винно-водочных напитков -- подача вино-горілчаних напоїв -- сомелье -- культура обслуживания потребителей -- культура обслуговування споживачів -- этикет за столом -- етикет за столом -- "шведский стол" -- "шведський стіл" -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- питания иностранных туристов -- харчування зарубіжних туристів
Анотація: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рослякова, Е.В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

738.3(477)(084)
Т45


    Титаренко, Володимир.
    Миски Поділля [] / Володимир Титаренко ; за ред. Є. Шевченка = Bowls of Podillia / Volodymyr Tytarenko. - Київ : Народні джерела, 2007. - 152 с. - ISBN 966-95170-1-9 : 31.25 грн
УДК
ББК 85.125.1(4УКР)я6
Рубрики: Художня кераміка українська--Посуд--Поділля (Україна)--Ілюстровані видання
Кл.слова (ненормовані):
гончарство -- мискарське мистецтво -- подільські миски
Анотація: Презентація одного із малодосліджених різновидів української художньої кераміки - подільської миски.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Шевченко, Є. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), МИСТ (1)
Свободны: ФОНД (1), МИСТ (1)

547(076.5)
К 64


    Кононський, Олексій Іванович.
    Органічна хімія. Практикум [] : навч. посібник / О. І. Кононський. - К. : Вища школа, 2002. - 248 с. : рис., табл. - Дод.: с. 237-243. - Л-ра: с. 244. - ISBN 966-642-104-6 : 14.00 грн, 13.50 грн грн
УДК
ББК 24.2я73
Рубрики: Органічна хімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
органічні речовини -- органические вещества -- алкани -- алканы -- феноли -- фенолы -- альдегіди -- альдегиды -- оксокислоти -- оксокислоты -- вуглеводи -- углеводы -- спирти -- спирты -- аміни -- амины -- жири -- жиры -- алкалоїди -- алкалоиды -- дицукриди -- дисахариды -- поліцукриди -- полисахариды -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- фенолокислоти -- фенолокислоты -- хімічна лабораторія -- химическая лаборатория -- хімічні прилади -- химические приборы -- хімічний посуд -- химическая посуда
Анотація: Основні методи добування органічних речовин у чистому вигляді, основи якісного та кількісного аналізу органічних сполук, ізомерія та номенклатура різних класів органічних речовин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 7
ФОНД (2), ЧЗ (4), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ЧЗ (4), ВВ (1)

908(477.42)
З-45


Звягель - Новоград-Волинський: від сивої давнини до сьогодення, міжнародна науково-краєзнавча конференція (2007 ; Новоград-Волинський)

    Романчук, О. М.
    Історія і сучасний стан бондарного промислу в деяких районах Житомирського Полісся [] / О. М. Романчук // Матеріали Міжнародної науково-краєзнавчої конференції "Звягель - Новоград-Волинський: від сивої давнини до сьогодення", присвяченої 750-річчю від першої літописної згадки про місто, 3-6 лип. 2007 р. / Упр. культури і туризму Житомир. облдержадмін., Новоград-Волин. міськрада, Житомир. наук.-краєзн. т-во дослідниеків Волині, Житомир обл. ін-т післядиплом. пед. освіти, Житомир. обл. краєзн. музей ; [голов. ред. М. Ю. Костриця ; редкол.: Баженов Л. В. та ін.]. - Житомир : М. Косенко. - Т. 2. - С. 214-233. - (Науковий збірник "Велика Волинь" : праці Житомир. наук.-краєзн. т-ва дослідників Волині ; вип. 36)
УДК
ББК 26.890(4УКР-4Ж)д
Рубрики: Деревообробка--Промисли--Історія--Житомирська область
   Житомирська область--Деревообробка--Промисли--Історія
Кл.слова (ненормовані):
історична Волинь -- деревообробні промисли -- бондарство -- бондарний посуд -- кадовби -- жлукта -- гарнці -- бочки -- діжечки -- бодні -- цебри -- пікна діжка -- барильця -- маснички -- ослін

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Костриця, М. Ю. \ред.\; Баженов, Л. В. \ред.\; Білоус, П. В. \ред.\; Боровець, М. П. \ред.\; Войцехівська, І. Н. \ред.\; Історія промисловості 4.02.01; Звягель - Новоград-Волинський: від сивої давнини до сьогодення, міжнародна науково-краєзнавча конференція(2007 ; Новоград-Волинський); Управління культури і туризму Житомирської обласної державної адміністрації; Новоград-Волинська міська рада; Житомирське науково-краєзавче товариство дослідників ВолиніЖитомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти; Житомирський обласний краєзнавчий музей
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)


642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 342 с. : рис. - ISBN 978-966-364-867-5 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанні послуги -- ресторанные услуги -- торгівельні приміщення -- торговые помещения -- інтер'єр ресторану -- интерьер ресторана -- ресторанний буфет -- ресторанный буфет -- устаткування залів -- оборудование залов -- столовий посуд -- столовая посуда -- меню -- прейскурант -- підготовка до обслуговування -- подготовка к обслуживанию -- обслуговування в ресторанах -- обслуживание в ресторане -- подача страв і напоїв -- подача блюд и напитков -- банкет -- фуршет -- банкет-коктейль -- банкет чай -- буфет-фуршет-гірка -- банкет прийом "шведський стіл" -- банкет прием "шведский стол" -- спеціальне обслуговування -- специальное обслуживание -- харчування пасажирів -- питание пассажиров -- обслуговування весіль -- обслуживание свадеб -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- обслуговування виробничих підприємств -- обслуживание производственных предприятий -- харчування учнів шкіл -- питание учеников школо -- питание студентов -- харчування студентів
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, В.А.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

663.22(075.8)
А 87


    Архипов, Виктор Витальевич.
    Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [] : учеб. пособие / В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : рис., табл. - Прил.: с.296. - ISBN 978-966-364-851-4 : 081.40 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сомелье -- сомельє -- винный ассортимент -- винний асортимент -- классификация вин -- класифікація вин -- вина України -- вина Украины -- вина ближнего зарубежья -- вина ближнього зарубіжжя -- вина Европы -- вина Європи -- вина Нового Света -- вина Нового Світу -- вина Азии -- вина Азії -- вина Африки -- крепкие алкогольные напитки -- міцні алкогольні напої -- табачный сервис -- тютюнний сервіс -- посуда сомелье -- посуд сомельє -- энотека ресторана -- енотека ресторану -- дегустация вина -- дегустація вина
Анотація: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крюковская, В.Г.
Примірників всього: 2
АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1)

664.68(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський посуд -- кондитерська сировина -- кондитерські напівфабрикати -- креми -- тісто -- торти -- тістечка -- вироби з черствого хліба -- стандартизація -- контроль якості -- кондитерський цех -- охорона праці -- санітарні вимоги -- протипожежні заходи
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, Олена Володимирівна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

640.43(075)
М 84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : рис. - Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368. - ISBN 978-966-2174-07-6 : 93.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Організація--Сервісне обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
послуга харчування -- виготовлення кулінарної продукції -- організація споживання продукції -- приміщення ресторану -- обладнання ресторанів -- ресторанний посуд -- ресторанне меню -- меблі ресторану -- сервірування столів -- ресторанне обслуговування -- подача блюд -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- кейтерингове обслуговування -- готельно-туристичне обслуговування -- обслуговування іноземних туристів -- харчування на підприємстів -- харчування учнів
Анотація: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

640.432
Б 11


    Бєляєва, Алла Михайлівна.
    Усе про ресторанний бізнес [] / А. М. Бєляєва. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-481-329-4 : 31.40 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанний бізнес -- приміщення ресторану -- столовий посуд -- столові прибори -- столова білизна -- сервірування столів -- культура обслуговування -- барна справа -- робота офіціанта -- меню ресторану -- меню бару -- меню кафе -- робота офіціанта -- подача страв -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- обслуговування іноземних туристів -- охорона праці в репсторанних закладах -- пожежна безпека ресторану
Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

640.41(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 280 с. : рис., табл. - Дод.: с.205. - ISBN 978-611-01-0045-8 : 58.00 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання
   Ресторани--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- громадське харчування -- общественное питание -- ресторанне виробництво -- ресторанное производство -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслуживание -- бар -- кафе -- кафетерій -- кафетерий -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- постачання ресторанів -- снабжение ресторанов -- складські приміщення -- складские помещения -- структура виробництва (ресторани) -- структура производства (рестораны) -- організація виробництва (ресторани) -- организация производства (рестораны) -- ресторанний посуд -- ресторанная посуда -- кондитерський цех -- технологічна документація -- технологическая документация -- технологічні карти -- технологические карты -- їдальні -- столовые -- зберігання харчових продуктів -- хранение продуктов питания -- кухар -- повар
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)

904(477.42)(367)
С77


   
    Дослідження Іскоростеня 2005-2008 рр. [] / Б. А. Звіздецький [та ін.] // Матеріали Міжнародної археологічної конференції "Стародавній Іскоростень і слов'янські гради", 30 верес.-3 жовт. 2008 р. : зб. наук. праць / [редкол.: Моця О. П. (голов. ред.) та ін.]. - Коростень : Тріада С. - Т. 1. - С. 113-117. - Л-ра в кінці ст.
УДК
ББК 63.4(4УКР-4ЖИТ)
Рубрики: Археологічні дослідження--Коростень, місто (Житомирська область), 2005-2008 рр.
   Археологічні пам'ятки--Коростень, місто (Жиомирська область), 9-10 ст.

   Коростень, місто (Житомирська область)--Археологічні дослідження, 2005-2008 рр.
    Коростень, місто (Житомирська область)--Археологчн ідослідження, 2005-2008 рр.

Кл.слова (ненормовані):
історична Волинь -- историческая Волынь -- городища -- оборонні споруди -- оборонительные сооружения -- гончарний посуд -- керамическая посуда -- ліпний посуд -- лепная посуда
Анотація: Археологічні знахідки на городищах літописного Іскоростеня (місто Коростень Житомирської області) ранньослов'янського та давньоруського часу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Моця, О. П. \ред.\; Івакін, Г. Ю. \ред.\; Магомедов, Б. В. \ред.\; Москаленко, В. В. \ред.\; Ричко, В. М. \ред.\; Звіздецький, Б. А.; Польгуй, В. І.; Петраускас, А. В.; Сірко О. В.; Осадчій, Є. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)


642.5(031)
Б44


    Беляева, Алла Михайловна.
    Энциклопедия ресторанного бизнеса [] / А. М. Беляева. - Донецк : БАО, 2009. - 544 с. : ил., табл. - Прил.: с. 502-536. - Лит.: с. 537. - ISBN 978-966-481-245-7 : 52.00 грн
УДК
ББК 36.995я2
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Організація--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанно-гостиничный бизнес -- торговые помещения ресторана -- торгові приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- обслуживание потребителей -- обслуговування споживачів -- подача блюд -- подача страв -- меню ресторана -- ресторанные блюда -- ресторанні страви -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- обслуживание приемов -- обслуговування прийомів -- пожарная безопасность ресторана -- пожежна безпека ресторана -- обслуживание иностранных туристов -- обслуговування іноземних туристів
Анотація: Помощник всем, кто решил заняться ресторанным бизнесом и желает обучиться профессии официанта, бармена.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.56(031)
Г 68


    Гордиевич, Дарья Ивановна.
    Суши [] : иллюстрированная энциклопедия / [Д. И. Гордиевич]. - Минск : Харвест, 2011. - 126, [2] с. : цв.ил. - Авт. зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-985-16-6308-4 : 345.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ЯПО)я2
Рубрики: Кухня--Національні традиції --Японія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня -- национальные традиции -- японская кухня -- японский этикет -- японський етикет -- якитори -- приготовление суши -- приготовлення суші -- традиционные японские блюда -- традиційні японські блюда -- десертные японские блюда -- японські десертні блюда -- японская кухонная посуда -- японський кухонний посуд
Анотація: Издание содержит большое количество рецептов основных японских блюд, подробное описание процесса приготовления суши.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

663.95(031)
М 18


    Малевич, Валентина Георгиевна.
    Чай [] : иллюстрированная энциклопедия / В. Г. Малевич. - Минск : Харвест, 2011. - 127, [1] с. : цв.ил. - ISBN 978-985-16-5656-7 : 345.00 грн
УДК
ББК 36.983я2
Рубрики: Смакові продукти--Чай--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
культура чайных традиций -- культура чайних традицій -- чайные домики -- чайні будиночки -- чайная посуда -- чайний посуд -- чайные ритуалы -- чайні церемонії -- атрибутика чайної церемонії -- философия чаепития -- філософія чаювання -- японські порошкові чаї -- японские порошковые чаи
Анотація: Книга содержит материалы, дающие возможность по-новому взглянуть на древнейшее достояние китайской цивилизации - культуру чаепития.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

745.51
В27


    Величко, Наина Кареновна.
    Русская роспись. Техника. Приемы. Изделия [] : [энциклопедия] / Наина Величко. - М. : АСТ-ПРЕСС КНИГА, 2011. - 223, [1] с. : цв.ил. - (Золотая библиотека увлечений). - ISBN 978-5-462-00954-9 : 328.00 грн
УДК
ББК 85.125.6
Рубрики: Художні лаки--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
русская художественная роспись -- російський художній розпис -- технология работы -- технологія роботи -- русская народная роспись -- російський народний розпис -- пермогорская роспись -- пермогорський розпис -- хохломская роспись -- хохломський розпис -- мензенская роспись -- мензенський розпис -- городецкая роспись -- городецький розпис -- сувениры -- сувеніри -- аксессуары -- аксесуари -- посуда -- посуд -- росписная мебель -- розписні меблі -- художественные лаки
Анотація: [О русской художественной росписи и о технологии работы с деревянной поверхностью].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
МИСТ (1)
Свободны: МИСТ (1)

542.231(03)
П 68


    Правдин, Павел Васильевич.
    Лабораторные приборы и оборудование из стекла и фарфора [] : справ. издание / П. В. Правдин. - М. : Химия, 1988. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 5-7245-0045-0 : 1.40 р.
УДК
ББК 24я2 + 35.434я2
Рубрики: Хімія--Лабораторні дослідження--Прилади--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
соединительные элементи -- з'єднувальні елементи -- шлифы -- шліфи -- краны -- крани -- пробирки -- пробірки -- колбы -- колби -- фильтры -- фільтри -- мерная посуда -- мірний посуд -- измерительные приборы -- вимірювальні прилади -- препаративные лаборатории -- препаративні лабораторії -- испарители -- випаровувачі -- газоанализаторы -- газоаналізатори
Анотація: Характеристики отечественных и зарубежных стекол, посуды и аппаратуры для проведения массообменных процессов и для количественного и качественного анализа веществ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1)

640.43(075.8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-ге вид. - К. : Ліра, 2012. - 386, [2] с. : іл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 65.00 грн
УДК
ББК 39.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- столовий посуд -- столовая посуда -- процес обслуговування -- процесс обслуживания -- якість обслуговування споживачів -- качество обслуживания потребителей -- технологія обслуговування споживачів -- технология обслуживаничя потребителей -- обслуговування банкетів -- обслуживание банкетов -- спеціальні форми обслуговування -- специальные формы обслуживания -- готельно-туристичні комплекси -- гостинично-туристические комплексиы -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- обслуговування студентів -- обслуживание студентов
Анотація: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

640.43(075.8)
О-64


   
    Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - [2-ге вид., перероб. і допов.]. - К. : Кондор, 2012. - 556, [2] с. : табл., рис., фото.кол. - Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556. - ISBN 978-966-351-355-3 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- приміщення ресторанів -- помещение ресторанов -- столовий посуд -- столовая посуда -- класифікація меню -- классификация меню -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслужвание -- чайна церемонія -- чайна церемония -- дитячі ресторани -- детские рестораны -- ресторани готелю -- рестораны гостиниц -- обслуговування ділових заходів -- обслуживание деловых мероприятий -- обслуговування туристів -- обслуживание туристов -- обслуговування пасажирів -- обслуживание пасажиров -- організація харчування дітей -- организация питания детей -- організація харчування студентів -- организация питания студентов
Анотація: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; П'ятницька, Ніла Олексіївна; П'ятницька, Галина Тезіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна; П'ятницька, Ніла Олексіївна \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Київський національний торговельно-економічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.5
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - К. : Кондор, 2011. - 249, [3] с. : табл., рис. - Дод.: с. 246-249. - ISBN 978-966-351-336-2 : 48.00 грн
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухонний посуд -- кухонная посуда -- східні солодощі -- восточные сладости -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- вафельне тісто -- вафельное тесто -- марципан -- жельовані фрукти -- желированные фрукты -- креми -- кремы -- суфле -- солодкі страви -- сладкие блюда -- варення -- варенье -- желе -- сиропи -- сиропы -- оформлення кондитерських виробів -- оформление кондитерских изделий
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Здобнов, Олександр Іванович; Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

24.1
П 69


   
    Практикум по общей химии [] : учеб. пособие / под ред.: Е. М. Соколовской, О. С. Зайцева. - 3-е изд., перераб. и доп. - М. : Изд-во Моск. ун-та, 1981. - 400 с. : рис., табл. - Лит.: с. 397-398. - 1.60 р.
ББК 24.1
Рубрики: Загальна хімія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
научный эксперимент -- науковий експеримент -- химическая лаборатория -- хімічна лабораторія -- электрические нагревательные приборы -- електричні нагрівальні прилади -- центрифуги -- мерная посуда -- мірний посуд -- дистиллированная вода -- дистильована вода -- микроскопия -- мікроскопія -- термометры -- термометри -- методы очистки веществ -- методи очищення речовин -- химический эквивалент -- хімічний еквівалент -- химические реакции -- хімічні реакції -- буферные растворы -- буферні розчини -- гидролиз солей -- гідроліз солей -- коллоидные растворы -- колоїдні розчини -- комплексные соединения -- комплексні сполуки -- галогены -- галогени -- сполуки елементів -- соединения элементов
Анотація: Экспериментальные задания по основным законам химии, общим закономерностям химических реакций, химии элементов, качественному анализу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Соколовская, Е. М. \ред.\; Зайцев, О. С. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)