Т 38 Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [] : навч. посібник / Т. В. Капліна [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 280 с. : рис., табл., фото. - Дод.: с.260-275. - Л-ра: с.277. - ISBN 978-966-364-743-2 : 071.50 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Полтавська кухня--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): історія полтапвської кухні -- история полтавской кухни -- страви полтавської кухні -- блюда полтавской кухни -- механічне оброблення продуктів -- механическая обработка продуктов -- якість продукції харчування -- качество продуктов питания -- теплове оброблення продуктів -- тепловая обработка продуктов -- декорування страв -- декорирование блюд -- фірмові страви -- фирменные блюда Анотація: Основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при обробленні сировини та напівфабрикатів. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Капліна, Т. В.; Білоусько, О. А.; Шаповал, Н. І.; Кущ, Л. І. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р 60 Родинні свята в школі [] / [упоряд. Павлова О. П.]. - Т. ; Х. : Ранок, 2009. - 176 с. - (Серія "День святковий"). - Дод.: с. 170-173. - ISBN 978-966-672-162-7 : 013.50 грн, 17.00 грн
Рубрики: Позанавчальна виховна робота--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): українська родина -- украинская семья -- сценарії родинних свят -- сценарии семейных праздников -- свято матері -- праздник матери -- день іменинника -- день именинника -- свято родинної кухні -- праздник семейной кухни -- свято татусів -- праздник отцов Анотація: Видання містить матеріали для проведення шкільних родинних свят ( Дня матері, свята 8 Березня, Дня татуся тощо). Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Павлова, О. П. \упоряд.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ЧЗ (1) Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1) |
А23 Агабекян, Игорь Петрович. Английский для обслуживающего персонала [Текст] : [учеб. пособие] / И. П. Агабекян. - 3-е изд. - Ростов н/Д : Феникс, 2007. - 316 с. - (Серия "Среднее профессиональное образование"). - ISBN 5-222-10000-6 : 025.00 грн
Рубрики: Англійська мова--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): офіціанти -- официанты -- ресторани -- рестораны -- сервіровка столу -- сервировка стола -- посуда -- столові прибори -- столовые приборы -- поведінка за столом -- поведение за столом -- меню -- коктейлі -- коктейли -- бокали -- бокалы -- національні кухні -- национальные кухни -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- рецепти приготування їжі -- рецепты приготовления пищи -- український борщ -- украинский борщ -- готелі -- гостиницы -- кулінарні терміни -- кулинарные термины Анотація: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности. Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |
Д52 Для дома, для семьи [] / [сост. А. П. Ус]. - [К.] : [Уроджай] : [Лан], 1991. - 232 с. - ISBN 5-7707-1625-8 : 10.00 грн, 5.00 грн
Рубрики: Домоведення--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): комнатные растения -- кімнатні рослини -- уборка квартиры -- прибирання квартири -- интерьер кухни -- інтер'єр кухні -- культура питания -- культура харчування -- бытовая химия -- побутова хімія -- личная гигиена -- особиста гігієна -- культура поведения -- культура поведінки -- семейные праздники -- сімейні свята -- азбука здоровья -- азбука здоров'я Анотація: В книге даются советы по созданию уюта в квартире, поддержанию чистоты и порядка, гигиене питания, сохранению здоровья, культуре поведения, косметике, уходу за одеждой и обувью. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ус, А. П. \сост.\ Примірників всього: 2 АБ (2) Свободны: АБ (2) |
М27 Марковски, Божидар Петров. Как обставить современную квартиру [] / Божидар Петров Марковски, Стефан Костов Стефанов, Любомир Ангелов Господинов ; пер. с болг. на рус. язык Тамара Ангелова. - София : Техника, 1972. - 163 с. : рис., фото.цв. - Библиогр.: с.162. - 5.00 грн
Рубрики: Інтер'єр--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): оформление прихожей -- оформлення передпокою -- интерьер гостиной -- інтер'єр вітальні -- интерьер спальни -- інтер'єр спальні -- оборудование кухни -- обладнання кухні -- оборудование ванной комнаты -- обладнання ванної кімнати -- художественное оформление квартиры -- художнє оформлення квартири -- оборудование дачи -- обладнання дачі Анотація: Рассмотрены вопросы, связанные с оборудованием и интерьером квартиры; важнейшие принципы решения цветовой гаммы в интерьере, художественных и декоративных элементов помещения. Уделено место вопросу об особенностях оборудования дач и летних домов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Стефанов, С. К.; Господинов, Л. А.; Ангелова, Тамара \пер.\ Примірників всього: 1 АБ (1) Свободны: АБ (1) |
Б91 Буркут, Ігор. Військові традиції і сучасність [] / Ігор Буркут. - Чернівці : Молодий буковинець, 1998. - 160 с. : іл. - Л-ра: с. 157-158. - ISBN 966-7109-09-7 : 20.00 грн
Рубрики: Збройні сили--Україна--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): військові звання -- военные звания -- військові нагороди -- военные награды -- військова форма -- военная форма -- кокарди -- кокарды -- емблеми -- эмблемы -- військові знамена -- военные знамена -- бронепоїзди -- бронепоезда -- військові дирижаблі -- военные дирижабли -- бойові дельтаплани -- боевые дельтапланы -- велосипедні частини -- велосипедные части -- сучасна кіннота -- современная конница -- військова служба тварин -- военная служба животных -- лінкори -- линкоры -- танки -- автоматники -- автоматчики -- казарми -- казармы -- польові кухні -- полевые кухни -- зброя -- оружие Анотація: Історія українського війська у контексті традицій збройних сил інших держав, походження військових звань, відмінність знаків, почесних нагород і священних знамен. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
Дизайн интер'єра [] / [упоряд. К. О. Шейкіна]. - Х. : Веста : Ранок, 2010. - 153, [7] с. : фото.кольор. - (Енциклопедія домашнього затишку). - ISBN 978-966-08-4993-8 : 105.00 грн
Рубрики: Інтер’єр--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): стили дизайна -- стилі дизайну -- романский стиль -- романський стиль -- готика -- барокко -- бароко -- рококо -- классицизм -- класицизм -- неоклассицизм -- неокласицизм -- ампир -- ампір -- эклектика -- еклектика -- африканский стиль -- африканський стиль -- египетский стиль -- єгипетський стиль -- марроканский стиль -- марроканській стиль -- мексиканский стиль -- мексиканський стиль -- японский стиль -- японській стиль -- кантри -- кантрі -- ар-деко -- конструктивизм -- конструктивізм -- минимализм -- мінімалізм -- модерн -- хай-тэк -- хай-тек -- гаджет -- эко-стиль -- еко-стиль -- контемпорари -- контемпорарі -- работа над интерьером -- робота над інтер’єром -- гостиные -- вітальні -- спальни -- спальни -- кухни -- кухні -- столовые -- столові -- дитячі -- детские -- кабинеты -- кабінети -- ванные комнаты -- ванні кімнати -- туалеты -- туалети -- пространственные зоны -- просторові зони -- цветовое оформление -- кольорове оформлення -- световой дизайн -- світловий дизайн -- фитодизайн -- фітодизайн -- декоративные аксессуары -- декоративні аксесуари -- шторы -- штори -- гардины -- гардини -- декоративные подушки -- декоративні подушки -- скатерти -- скатертини -- салфетки -- серветки -- ковры -- килими -- часы -- годинники -- вазы -- вази Анотація: О разнообразиях стилей в помощь будущему интерьеру дома. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шейкіна, К. О. \упоряд.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), МИСТ (1) Свободны: ВВ (1), МИСТ (1) |
З-80 Золота енциклопедія української кухні [] / [авт.-уклад. О. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : фото кольор. - ISBN 978-617-536-129-0 : 45.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): українська кухня -- салати -- холодні закуски -- заливні страви -- борщі -- кулеші -- солянки -- супи -- капусняки -- страви з м'яса -- домашні ковбаси -- страви з сала -- страви з птиці -- страви з кролика -- дичина -- страви з риби -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з яєць -- страви з сиру -- страви з круп -- борошняні страви -- вареники -- галушки -- українські напої -- освіжаючі напої -- квас -- міцні напої -- киселі Анотація: Сотні перевірених часом та унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вірним помічником у вдосконаленні кулінарної майстерності. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кривошей, Олександр \уклад.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
П 69 Практическая энциклопедия русской кухни [] / [сост.: Н. В. Ильиных, И. Г. Ройтенберг, С. Е. Першина ; отв. ред. М. В. Васильева ; гл. худож. Т. В. Сырникова]. - [3-е изд.]. - Челябинск : Аркаим, 2010. - 205, [3] с. : цв.ил. - Алф. указ.: с. 206-207. - ISBN 978-5-8029-2630-7 : 200.00 грн
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Російська Федерація--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кухня -- национальные традиции -- любимые русские блюда -- улюблені російські страви -- традиционные блюда русской кухни -- традиційні страви російської кухні -- блюда православной кухни -- страви православної кухні -- история русской кухни -- історія російської кухні Анотація: Книга содержит сведения об истории русской кухни, информацию об основных продуктах, используемых в ней, способы их обработки, приготовление более 100 рецептов русской и православной кухни, их хранение. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ильиных, Н. В. \сост.\; Ройтенберг, И. Г. \сост.\; Першина, С. Е. \сост.\; Васильева, М. В. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г 90 Грузинцева, Ольга Петровна. Вышивка в технике сашико [] : [энциклопедия : техника, приёмы, изделия] / Ольга Грузинцева. - М. : АСТ-ПРЕСС, 2007. - 110, [2] с. : цв.ил. - (Золотая библиотека увлечений). - ISBN 978-5-462-00712-5 : 151.00 грн
Рубрики: Рукоділля--Вишивання--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): японское искусство вышивания -- японське мистецтво вишивання -- узоры мойозаси -- узори майозасі -- матсукавабиси -- матсукавабісі -- изделия для кухни -- вироби для кухні -- подушки -- панно -- абажуры -- сумки Анотація: Секреты древней японской вышивки, путь познания прекрасного и возможность ощутить в себе мир и гармонию. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б79 Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання Кл.слова (ненормовані): сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К 39 Киладзе, Елена Сергеевна. Практическая энциклопедия грузинской кухни [] : история, традиции, рассказы, рецепты / Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - М. : АСТ : Аркаим, 2011. - 255, [1] с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 252-255. - ISBN 978-5-17-073215-9 : 192.00 грн
Рубрики: Кухня грузинська--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): история кухни -- історія кухні -- приготовление блюд -- приготування страв -- овощные блюда -- овочеві страви -- овочеві страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- шашлык -- сладости -- солодощі -- напитки -- напої -- заготовки -- соусы Анотація: Традиции грузинского застолья, грузинская национальная кухня. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Полетаева, Н. В. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
> Шифр: ukzn/2012/1 Журнал 2012р. N 1 Кононенко, П. Україна у нас одна! / П. Кононенко. - С.6-24 Кононенко, Т. Мовно-язикова симфонія України (наукова-гіпотеза) / Т. Кононенко. - С.38-44 Калакура, Я. Наукова проблема і тема в українознавстві / Я. Калакура. - С.44-50 Токар, Л. Чому українознавство необхідно розвивати як цілісну науку? / Л. Токар. - С.50-55 Ямполець, П. Стандарти рівня життя міського населення УСРР доби непу: історико-статистичний аналіз / П. Ямполець. - С.55-61 Толочко, Д. Етноісторичні реконструкції походдження українського народу: теоретико-методологічні основи / Д. Толочко. - С.61-65 Короб, А. Українська періодика Наддніпрянщини 1905-1906 років як джерельна база українознавства / А. Короб. - С.77-84 Сцібан, О. Українознавчі аспекти екофільного природокористування / О. Сцібан. - С.88-93 Крисаченко, В. Історичні типи держав на теренах Давньої України / В. Крисаченко. - С.95-101 Чиркова, О. Музей української революції - необхідна ланка історичної освіти і національного виховання / О. Чиркова. - С.105-108 Пономаренко, А. Репрезентація історичного контенту в підручниках з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів: підходи до аналізу / А. Пономаренко. - С.108-110 Ковальська, В. Український народний танець як невід'ємна частина світової хореографії в українознавстві / В. Ковальська. - С.120-126 Походяща, О. Українське козацтво у творах європейських художників XVII-XIX століть / О. Походяща. - С.126-132 Кухар, В. Теоретико-методологічні аспекти вивчення поняття "субкультура" і його складова "молодіжна субкультура" в українознавчому вимірі / В. Кухар. - С.132-136 Андрійчук, М. Український фольклор про єврейство / М. Андрійчук. - С.139-147 Борисенко, В. Традиції української національної кухні / В. Борисенко. - С.147-152 Наливайко, С. Походження українського народу в світлі даних Y-ДНК-генеалогії / С. Наливайко. - С.166-172 Кухаренко, В. Підготовука вчителя до дистанційного навчального процесу / В. Кухаренко. - С.172-175 Іщук, В. Формування національної свідомості учнів через експедиційне українознавство (на прикладі загальноосвітньої школи І-ІІ І ступенів "21 м. Білої Церкви Київської області) / В. Іщук, К. Рибалка. - С.175-179 Кравченко, Ю. Українознавство у системі роботи вчителя природничо-математичних дисциплін / Ю. Кравченко. - С.179-182 Петрук, В. Динаміка розвитку дистанційної освіти в межах її соціально-філософського значення / В. Петрук. - С.182-186 Жовтий, С. Становлення системи освіти в Росії: український внесок (друга половина XVII-XVIII століття) / С. Жовтий. - С.189-196 Гримич, М. Хроніка української діаспори: інформаційний бюлетень "Українці за кордоном" / М. Гримич. - С.196-199 Гримич, М. Сучасна україністика в Оренбурзькому краї / М. Гримич. - С.199-206 Міжнародний конкурс з українознавства. - С.216 Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
H31 Harris, Colin. A taste of West Africa [Текст] / Colin Harris. - New York : Thomson learning, 1995. - 48 p. : ill. - (Food around the world). - Ind.: p. 48. - ISBN 1-56847-185-8 : 150000.00 крб Примітки про особливості: Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
Рубрики: Кухня--Традиції--Африка--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): Африка -- африканська їжа -- африканская еда -- африканська кухня -- африканская кухня -- традиції африканської кухні -- традиции африканской кухни -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты Анотація: A Taste of West Africa is part of the Food Around the World series. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |
> Шифр: ptos/2013/1 Журнал 2013р. N 1 Головінов, В. П. Питання професійно-технічної освіти у Верховній Раді України у 2012 році та перспективи на 2013 рік / В. П. Головінов. - С.3-5 Шевчук, Л. І. Курсове підвищення кваліфікації керівних і педагогічних працівників ПТНЗ / Л. І. Шевчук. - С.6-8 Кришемінська, Л. Д. Експеримент - запорука педагогічної творчості / Л. Д. Кришемінська. - С.9-11 Пальчук, М. І. Модель сучасного інноваційного закладу / М. І. Пальчук. - С.12-14 Короткова, Л. І. Державний стандарт професійно-технічної освіти на основі компетенцій з робітничих професій швейного напряму / Л. І. Короткова. - С.15-19. - Л-ра в кінці ст. Кубай, В. М. Вимоги ринку праці щодо підготовки кваліфікованих робітників за професією "Електрогазозварник" / В. М. Кубай. - С.20-22 Макаров, В. А. Експеримент у ПТНЗ поліграфічного профілю / В. А. Макаров. - С.22-25 Муравицький, О. А. Підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання ПТНЗ будівельного профілю / О. А. Муравицький. - С.25-27 Помаран, П. І. Управлінська діяльність у вищому професійному училищі: організаційно-педагогічні умови / П. І. Помаран. - С.28-29 Щербак, Л. В. Нова професія на ринку праці / Л. В. Щербак. - С.30-32 Несен, М. Г. Інновації у профтехосвіті - шлях до задоволення потреб ринку праці у кваліфікованих робітниках / М. Г. Несен. - С.32-35 Колеснік, І. О. Школа сприяння здоров'ю / І. О. Колеснік. - С.36-38 Маринець, В. Ю. Інноваційний проект "Відродження народних художніх ремесел, звичаїв і традицій, старовинної верховинської кухні в умовах інтенсивного розвитку туристсько-рекреаційного комплексу Міжгірщини" / В. Ю. Маринець. - С.39-40 Поштарук, Я. І. Міжпредметні зв'язки у навчальному процесі на основі візуального програмування / Я. І. Поштарук. - С.41-42. - Л-ра в кінці ст. Циганюк, О. А. Впровадження курсу "Основи енергоефективності" в ПТНЗ сфери послуг / О. А. Циганюк, В. М. Пилипець. - С.42-44. - Л-ра в кінці ст. Перепьолкін, М. І. Виховуємо творчу особистість / М. І. Перепьолкін. - С.44-46 Злочевська, Л. С. Арт-терапія у професійному самовизначчені учнівської молоді / Л. С. Злочевська. - С.46-49. - Л-ра в кінці ст. Стойчик, Т. І. Виховання особистості в умовах сьогодення / Т. І. Стойчик. - С.50 Майборода, Л. А. Професійна підготовка кваліфікованих робітників галузі звязку в ПТНЗ України (1940 - 1970 рр.) / Л. А. Майборода. - С.51-54 Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Маринець, В. Ю. Інноваційний проект "Відродження народних художніх ремесел, звичаїв і традицій, старовинної верховинської кухні в умовах інтенсивного розвитку туристсько-рекреаційного комплексу Міжгірщини" [] / В. Ю. Маринець> // Професійно-технічна освіта : наук.-метод. журнал. - 2013. - N 1. - С. 39-40 Рубрики: Національне виховання--Професійно-технічна освіта Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Д11 Дім - століття змін [] = Century of change home / Центр міськ. іст. центрально-східної європи. - К. : Шумилович Б. М., 2012. - 215, [1] с. : кольор.іл. - Бібліогр.: с. 196-198. - ISBN 978-966-97142-0-6 : 40.00 грн Текст укр., англ. мовами
Рубрики: Інтер'єр--Домашній дизайн--Ілюстровані видання Кл.слова (ненормовані): интерьер -- інтер'єр -- домашний дизайн -- домашній дизайн -- коридори -- коридоры -- вітальні -- гостинные -- кухні -- кухни -- ванні кімнати -- ванные комнаты -- спальні -- спальни Анотація: Сучасне домашнє житло та його дизайн і інтер'єр. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Центр міської історії центрально-східної європи Примірників всього: 1 МИСТ (1) Свободны: МИСТ (1) |
Борисенко, В. Традиції української національної кухні [] / В. Борисенко> // Українознавство : наук. громад.-політ. культ.-мистецк. реліг.-філос. пед. журнал. - 2012. - N 1. - С. 147-152 Рубрики: Кухня українська--Звичаї та обряди Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
С60 Солдатченко, Сергей Сергеевич. Ароматерапия для каждой семьи [] / С. С. Солдатченко, Е. В. Белоусов, А. В. Пидаев. - Київ : Здоров'я, 2001. - 480 с. : іл., табл. - Лит.: с. 472-475. - ISBN 5-311-01190-4 : 10.40 грн
Рубрики: Ароматерапія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): ароматерапия -- ароматерапія -- ароматы -- аромати -- природные ароматы -- природні аромати -- растения-эфироносы -- рослини-ефіроноси -- эфирные масла -- ефірні масла -- ароматы православия -- аромати провослав'я -- бальзамирование -- бальзамування -- фитонциды -- фітонциди -- ароматная косметика -- ароматна косметика -- ароматы кухни -- аромати кухні -- любовные ароматы -- любовні аромати -- применение эфирных масел -- застосування ефірних масел Анотація: Рассказывает об одном из древнейших и одновременно очень молодом и быстро развивающемся методе терапии с использованием натуральных эфирных масел. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Белоусов, Е. В.; Пидаев, А. В. Примірників всього: 2 ФОНД (1), БГ (1) Свободны: ФОНД (1), БГ (1) |