Л22 Ландовска, А. В. Салаты. 800 лучших рецептов мировой кухни [] / А. В. Ландовска ; пер. с укр. Н. Е. Косаковской. - Донецк : БАО, 2006. - 304 с. - (Книга-подарок). - ISBN 966-338-177-9 : 011.00 грн
Рубрики: Кухня--Салати--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): классические салаты -- класичні салати -- мясные салаты -- м'ясні салати -- рыбные салаты -- рибні салати -- салаты из морепродуктов -- салати із морепродуктів -- салаты-ассорти -- салати-асорті -- овощные салаты -- овочеві салати -- фруктовые салаты -- фруктові салати -- консервы -- консерви Анотація: Рецепты салатов: классические и оригинальные, мясные и рыбные, вегетарианские и даже "эротические". Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Косаковская, Н.Е. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2-е вид. переробл. і допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 378 с. : рис., табл. - Л-ра: с.373. - ISBN 978-966-364-787-6 : 071.50 грн, 69.00 грн, 81.00 грн
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): м'ясо тварин -- мясо животных -- субпродукти -- субпродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- товарознавчо-санітарна експертиза -- товароведческо-санитарная экспертиза -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- ковбасні вироби -- колбасные изделия -- м'ясні консерви -- мясные консервы -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- правила продажу м'яса -- правила продажи мяса Анотація: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів". Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лозова, Т.М. Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
М 11 Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В. - Суми : Унів. кн., 2010. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.301-319. - ISBN 978-966-680-511-2 : 78.40 грн, 78.00 грн
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія --Навчальні видання Ветеринарна санітарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- молочнокислі стрептококи -- молочнокислые стрептококи -- молочнокислі палочки -- молочнокислые палочки -- пропіоновокислі бактерії -- пропионокислые бактерии -- біфідобактерії -- бифидобактерии -- дріжджі -- дрожжи -- гнильні бактерії -- гнильные бактерии -- бактеріофаги -- бактериофаги -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- сире молоко -- сырое молоко -- закваска -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- сири -- молочні консерви -- молочные консервы -- морозиво -- мороженое -- знежирене молоко -- обезжироенное молоко -- молочна сироватка -- морлочная сыворотка -- маслянка Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Косянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Д 66 Домашнее консервирование [] : мини-энциклопедия / [ред. С. Раделов]. - С.Пб. : СЗКЭО "Кристалл", 2011. - 95, [1] с. : фото.цв., табл. - ISBN 978-5-9603-0189-3 : 43.00 грн
Рубрики: Консервування--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): сахарный сироп -- цукровий сироп -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- ягодный сироп -- ягідний сироп -- консервирование томатов -- консервування томатів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви -- куриные консервы -- курячі консерви -- квашаные заготовки -- квашені заготовки -- маринованые заготовки -- мариновані заготовки -- джемы -- желе Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Раделов, С. \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
В 20 Васюкова, Ганна Тимофіївна. Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - К. : Кондор, 2011. - 95, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 89-95. - ISBN 978-966-351-346-1 : 22.00 грн
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): використання риби -- использование рыбы -- виробництво рибних товарів -- производство рыбных товаров -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення риби -- вяление рыбы -- сушіння риби -- сушка рыбы -- копчення риби -- копчение рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные присервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбное водное сырье Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ющенко, Людмила Петрівна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К88 Кугенєв, Петро Венедктович. Молочна справа [] : підручник / П. В. Кугенєв. - 3-е вид., перероб. і доп. - К. : Вища шк., 1977. - 312 с. : рис., табл. - Дод.: с. 308. - 0.82 р.
Рубрики: Молочна продукція--Виробництво--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): хімічний склад молока -- химический состав молока -- біохімічні властивості молока -- биохимические свойства молока -- фізичні властивості молока -- физические свойства молока -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- обробка молока -- обработка молока -- зберігання молока -- хранение молока -- транспортування молока -- транспортировка молока -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- маслоробство -- маслоделие -- сироварство -- сыроварение -- молочні консерви -- молочные консервы -- прифермерські молочарні -- околофермерские молочни Анотація: Склад та властивості молока, технологія виробництва різних молочних продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Т 38 Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1) |
Т 26 Твердохлеб, Галина Васильевна. Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - К. : Вища шк., 1978. - 408 с. : рис. - Лит.: с. 403. - 1.30 р.
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): химический состав молока -- хімічний склад молока -- тепловая оброботка молока -- теплова обробка молока -- закваски -- кефирная закваска -- кефірна закваска -- пастеризованное молоко -- стерилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- замінники жіночого молока -- заменители женского молока -- ионитное молоко -- іонітне молоко -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- сливочное масло -- вершкове масло -- пороки масла -- дефекти масла -- технология сыра -- технологія сиру -- казеин -- казеїн -- сычужные твердые сыры -- сичужні тверді сири -- пороки сыра -- дефекти сиру -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленные сыры -- плавлені сири -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Алексеев, Валентин Николаевич; Соколов, Федор Семенович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т 38 Технология молока и молочных продуктов [] : учебник / [И. Б. Гисин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 376 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - 0.97 р.
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): транспортировка молока -- транспортування молока -- пастеризованное молоко -- пастеризоване молоко -- стирилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- топлене молоко -- топленое молоко -- питне молоко -- питьевое молоко -- іонітне молоко -- ионитное молоко -- белковое молоко -- білкове молоко -- вершки -- сливки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- кефир -- кефір -- йогурт -- кумыс -- кумис -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- технология сыра -- технологія сиру -- натуральные сыры -- натуральні сири -- казеин -- казеїн -- сливочное масло -- вершкове масло -- молочные консервы -- молочні консерви -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Гисин, Иосиф Борисович; Сирик, Варлам Иванович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П78 Производство молочных продуктов. Качество и эффективность [] / под ред.: А. А. Соколова, М. Теплы, А. Майера ; [пер.: И. В. Хохлова, А. И. Титов]. - М. : Пищевая промышленность, 1979. - 288 с. : рис., табл. - Лит.: с. 277-286. - Указ. авт. и назв.: с. 287-288. - 1.90 р.
Рубрики: Молочні продукти--Виробництво--Якість--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): качество сырого молока -- якість сирого молока -- цельномолочные продукты -- суцільномолочні продукти -- кисломолочные напитки -- кисломолочні напої -- сыры -- сири -- масло -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- продукты детского питания -- продукти дитячого харчування -- использование обезжиренного молока -- використання знежиреного молока -- производство казеинатов -- виробництво казеїнатів -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- загрязнения молочных продуктов -- забруднення молочних продуктів Анотація: Рассмотрены проблемы улучшения качества молочных продуктов, повышения эффективности их производства, совершенствования техники и технологии. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Соколов, А. А. \ред.\; Тепла, М. \ред.\; Майер, А. \ред.\; Холодова, И. В. \пер.\; Титов, А. И. \пер.\ Примірників всього: 3 ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1) |
Т 50 Товарознавство риби та рибних товарів [] : навч. посібник / А. А. Дубініна [та ін.]. - Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 335, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 313-314. - Дод.: с. 315-335. - ISBN 978-617-673-074-3 : 81.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Рибні продукти--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): рынок рыбы -- ринок риби -- рынок рыбных товаров -- ринок рибних товарів -- живая рыба -- жива риба -- охлажденная рыба -- охолоджена риба -- мороженая рыба -- морожена риба -- соленая рыба -- солона риба -- маринованные рыбные товары -- мариновані рибні товари -- вяленые рыбные товары -- в'ялені рибні товари -- сушеные рыбные товары -- сушені рибні товари -- копченые рыбные товары -- копчені рибні товари -- рыбные консервы -- рибні консерви -- рыбные пресервы -- рибні пресерви -- рыбные полуфабрикаты -- рибні полуфабрикати -- рыбные кулинарные товары -- рибні кулінарні вироби -- икра -- ікра -- водные нерыбные морепродукты -- водні нерибні морепродукти Анотація: Класифікація та характеристика основних сімейств промислових риб, будова тіла, масовий склад, промисловий розподіл, хімічний склад м'яса та харчова цінність, хвороби риб, технологія рибних товарів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дубініна, А. А.; Онищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Попова, Т. М. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Д79 Дубовис, Григорий Александрович. Украинская кухня [] / Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3362-5 : 9.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): первичная обработка сырья -- первинна обробка сировини -- кулинарные операции -- кулінарні операції -- кулинарные технологии -- кулінарні технології -- борщи -- борщі -- юшки -- супы -- рассольник -- капустняк -- колбасы -- ковбаси -- завиванцы -- завиванці -- студни -- холодці -- бабки -- пампушки -- молочнокислые продукты -- молочнокислі продукти -- настойки -- настоянки -- напитки -- напої -- консервы -- консерви -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- бутерброды -- бутерброди -- винегреты -- вінегрети -- гарниры -- гарніри -- соленья -- соління -- глазури -- глазурі -- десерты -- десерти -- кремы -- креми -- мороженое -- морозиво Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
У45 Українські страви [] / [упоряд. Б. Н. Фік ; худож.-оформ. Л. Джанік'ян]. - Х. : Світовид ; К. : ТАСТ-М, 2002. - 256 с. : табл., фото.кол. - ISBN 966-7921-25-X : 27.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): харчові речовини -- пищевые вещества -- холодні закуски -- холодные закуски -- перші страви -- первые блюда -- другі страви -- вторые блюда -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- домашнє консервування -- домашнее консервирование -- вареники -- страви з крупів -- блюда из круп -- страви з грибів -- блюда из грибов -- страви з бобових -- блюда из бобовых -- борошняні страви -- мучные блюда -- сирні страви -- творожные блюда -- яєчна кулінарія -- яичная кулинария -- плодово-ягідні консерви -- плодово-ягодные консервы -- солодке тісто -- сладкое тесто -- напої -- напитки -- виноградні вина -- виноградные вина -- сервірування столу -- сервировка стола -- домашні заготівлі -- домашние заготовки -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- історія української кухні -- история украинской кухни Анотація: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Фік, Б. Н. \упоряд.\; Джанік'ян, Л. \худож.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 24 Барабанщиков, Николай Васильевич. Молочное дело [] : учебник / Н. В. Барабанщиков. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 351 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 344-345. - Предм. указ.: с. 346-349. - ISBN 5-10-000710-9 : 0.95 р.
Рубрики: Молочне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): молочное производство -- химический состав молока -- хімічний склад молока -- биохимические свойства молока -- біохімічні властивості молока -- физические свойства молока -- фізичні властивості молока -- гигиена молока -- гігієна молока -- машинное доение коров -- машинне доїння корів -- ручное доение коров -- ручне доїння корів -- обработка молока на комплексах -- обробка молока на комплексах -- обработка молока на ферме -- обробка молока на фермі -- сепарирование молока -- сепарування молока -- питьевое молоко -- питне молоко -- сливки -- вершки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- маслоделие -- маслоробство -- сыроделие -- сироваріння -- молочные консервы -- молочні консерви -- заменители цельного молока -- замінники незбираного молока Анотація: Рассмотрены вопросы молоковедения, технологии молока и молочных продуктов, организационная работа в молочном деле. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т 38 Технология мяса и мясопродуктов [] : учебник для вузов / [Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 576 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - ISBN 5-10-000212-3 : 1.60 р.
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): транспортировка скота -- транспортування скотини -- предубойное содержание скота -- передзабійне утримання скотини -- состав мяса -- склад м'яса -- физические свойства мяса -- фізичні властивості м'яса -- убой скота -- забій скотини -- разделка туш -- розбирання туш -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- переработка крови -- переробка крові -- обработка туш -- обробка туш -- обработка кишок -- обробка кишок -- кератинсодержащее сырье -- кератиномісна сировина -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- мясные кормовые продукты -- м'ясні кормові продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- производство клея -- виробництво клею -- желатин Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Алехина, Лидия Тимофеевна; Большаков, Александр Сергеевич; Боресков, Вадим Георгиевич; Жаринов, Александр Иванович; Рогов, Иосиф Александрович \ред.\ Примірників всього: 4 ВВ (2), ФОНД (2) Свободны: ВВ (2), ФОНД (2) |
Ш19 Шамрай, Вячеслав Львович. Технология рыбных продуктов [] : учебник для курсантов мореход. училищ и учащ. техникумов / В. Л. Шамрай. - М. : Пищевая пром-сть, 1975. - 172 с. : рис., табл. - Лит.: с. 168. - 0.38 р.
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): пищевая ценность рыб -- харчова цінність риби -- заготовка живой рыбы -- заготівля живої риби -- замораживание рыбы -- заморожування риби -- посол рыбы -- соління риби -- консервирование икры -- консервування ікри -- сушка рыбы -- сушіння риби -- вяление рыбы -- в'яленя риби -- копчение рыбы -- коптіння риби -- рыбные консервы -- рибні консерви -- кормовая мука -- кормова мука -- рыбный клей -- рибний клей -- жемчужный пат -- перловий пат -- медицинский жир -- медичний жир -- рыбные витаминные препараты -- рибні вітамінні препарати -- ракообразные -- ракоподібні -- моллюски -- молюски Анотація: [Технологические особенности и пищевые достоинства рыбных продуктов и водного сырья, условия сохранения его качества и рациональные схемы переработки]. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Жураховська, Наталія. Солодкі ріки та молочні береги [] / Наталія Жураховська> // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2015. - N 131/132(15 груд.). - С. 2 : фот. Рубрики: Підприємства--Молочні консерви--Овруч, місто (Житомирська область) Овруч, місто (Житомирська область)--Підприємства--Молочні консерви Кл.слова (ненормовані): молочні комбінати Житомирщини -- молочные пкомбинаты Житомирщины Анотація: Про діяльність підприємства ТОВ "Овруцький молококонсервний комбінат", що на Житомирщині. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Харчова промисловість 4.02.08; \про нього\ Є примірники у відділах: всього 5 : ПЧЗ (1), КР (2), ФП (1), ВВ (1) Вільні: ПЧЗ (1), КР (2), ФП (1), ВВ (1) |
Васильчук, Володимир. Овруцький молочноконсервний : модернізація без відриву від виробництва [] / Володимир Васильчук> // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2016. - N 43/44(19 квіт. - С. 5 : фот. Рубрики: Молочні консерви--Виробництво--Овруч, місто (Житомирська область) Овруч, місто (Житомирська область)--Молочні консерви--Виробництво Кл.слова (ненормовані): молочноконсервні комбінати Житомирщини -- молочноконсервные комбинаты Житомирщины Анотація: Після майже 6-річного простою відновив роботу Овруцький молочноконсервний комбінат, що на Житомирщині. Нині тут виробляють близько 80 тонн молочних консервів на добу. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Харчова промисловість 4.02.08; \про нього\ Є примірники у відділах: всього 5 : КР (2), ПЧЗ (1), ФП (1), ВВ (1) Вільні: КР (2), ПЧЗ (1), ФП (1), ВВ (1) |