К 90 Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн Рубрики: Кулінарія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Ленчик, А.С. \худ.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Н 27 Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
> Шифр: prai/2008/3 Журнал 2008р. N 3 Рудь, П. В. Компания "Рудь" - мороженое № 1 : Беседа с президентом компании "Рудь" П.В. Рудем / П. В. Рудь ; Вела беседу И. Акинфиева. - С.60-61. - (Молочные продукты) : цв.ил. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) Утримувачі документа: ЖОУНБ |
Рудь, П. В. Компания "Рудь" - мороженое № 1 [Текст] / П. В. Рудь ; Вела беседу И. Акинфиева> // Продукты & ингридиенты : Науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2008. - N 3. - 60-61. - (Молочные продукты) : цв.ил. Рубрики: промисловість харчова--ТК "Рудь"--продукція--Житомир Житомир--промисловість харчова--ТК "Рудь" Кл.слова (ненормовані): ринок морозива Анотація: Продукція ТМ "Рудь" та її місце на українському ринку морозива. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Харчова промисловість 4.02.08 Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
М 11 Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В. - Суми : Унів. кн., 2010. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.301-319. - ISBN 978-966-680-511-2 : 78.40 грн, 78.00 грн
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія --Навчальні видання Ветеринарна санітарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- молочнокислі стрептококи -- молочнокислые стрептококи -- молочнокислі палочки -- молочнокислые палочки -- пропіоновокислі бактерії -- пропионокислые бактерии -- біфідобактерії -- бифидобактерии -- дріжджі -- дрожжи -- гнильні бактерії -- гнильные бактерии -- бактеріофаги -- бактериофаги -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- сире молоко -- сырое молоко -- закваска -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- сири -- молочні консерви -- молочные консервы -- морозиво -- мороженое -- знежирене молоко -- обезжироенное молоко -- молочна сироватка -- морлочная сыворотка -- маслянка Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Косянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
"Сладкий холод" [] : ТМ "Рудь": приоритеты лидеров отрасли> // Мир продуктов : информ.-аналит. издание. - 2012. - N 10. - С. 22-23 : фото. цв. - (Світ морозива та холоду) Рубрики: Молочне виробництво--Морозиво--Житомир, місто Житомир, місто--Молочне виробництво--Морозиво Кл.слова (ненормовані): морозиво ТМ "Рудь" -- мороженое ТМ "Рудь" Анотація: ПАТ "Житомирський маслозавод" - компанія "Рудь": коротка характеристика підприємства, асортимет продукції, зокрема морозива. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Харчова промисловість 4.02.08 Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Т 38 Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1) |
Т 26 Твердохлеб, Галина Васильевна. Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - К. : Вища шк., 1978. - 408 с. : рис. - Лит.: с. 403. - 1.30 р.
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): химический состав молока -- хімічний склад молока -- тепловая оброботка молока -- теплова обробка молока -- закваски -- кефирная закваска -- кефірна закваска -- пастеризованное молоко -- стерилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- замінники жіночого молока -- заменители женского молока -- ионитное молоко -- іонітне молоко -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- сливочное масло -- вершкове масло -- пороки масла -- дефекти масла -- технология сыра -- технологія сиру -- казеин -- казеїн -- сычужные твердые сыры -- сичужні тверді сири -- пороки сыра -- дефекти сиру -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленные сыры -- плавлені сири -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Алексеев, Валентин Николаевич; Соколов, Федор Семенович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т 38 Технология молока и молочных продуктов [] : учебник / [И. Б. Гисин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 376 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - 0.97 р.
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): транспортировка молока -- транспортування молока -- пастеризованное молоко -- пастеризоване молоко -- стирилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- топлене молоко -- топленое молоко -- питне молоко -- питьевое молоко -- іонітне молоко -- ионитное молоко -- белковое молоко -- білкове молоко -- вершки -- сливки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- кефир -- кефір -- йогурт -- кумыс -- кумис -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- технология сыра -- технологія сиру -- натуральные сыры -- натуральні сири -- казеин -- казеїн -- сливочное масло -- вершкове масло -- молочные консервы -- молочні консерви -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Гисин, Иосиф Борисович; Сирик, Варлам Иванович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С56 Современная энциклопедия приготовления тортов [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : ПКФ "БАО", 2001. - 384 с. - ISBN 966-548-220-3 : 7.50 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Торти--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): принадлежности кондитера -- приладдя кондитера -- приготовление теста -- приготування тіста -- кремы -- креми -- глазури -- глазурі -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- желе -- домашние конфеты -- домашні цукерки -- суфле -- соусы -- соуси -- пудинги -- компоты -- компоти -- кисели -- киселі -- коктейли -- коктейлі -- пунши -- пунші -- мороженое -- морозиво Анотація: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Тарасова, Т. П. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д79 Дубовис, Григорий Александрович. Украинская кухня [] / Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3362-5 : 9.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): первичная обработка сырья -- первинна обробка сировини -- кулинарные операции -- кулінарні операції -- кулинарные технологии -- кулінарні технології -- борщи -- борщі -- юшки -- супы -- рассольник -- капустняк -- колбасы -- ковбаси -- завиванцы -- завиванці -- студни -- холодці -- бабки -- пампушки -- молочнокислые продукты -- молочнокислі продукти -- настойки -- настоянки -- напитки -- напої -- консервы -- консерви -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- бутерброды -- бутерброди -- винегреты -- вінегрети -- гарниры -- гарніри -- соленья -- соління -- глазури -- глазурі -- десерты -- десерти -- кремы -- креми -- мороженое -- морозиво Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
К84 Крусь, Галина Николаевна. Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности [] : учеб. пособие / Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 280 с. : рис., табл. - Лит.: с. 275. - Предм. указ.: с. 276-277. - 1.00 р.
Рубрики: Молоко--Технології--Практичні посібники Молочне виробництво--Обладнання--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): молочное производство -- молочные продукты -- молочні продукти -- цельномолочные продукты -- суцільномолочні продукти -- мороженое -- морозиво -- молочные консервы -- молочні консерви -- сливочное масло -- вершкове масло -- сыры -- сири -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти Анотація: Общая технология молока и молочных продуктов, частная технология молочных продуктов, оборудование для их производства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Тиняков, Владимир Георгиевич; Фофанов, Юрий Филосовович; Сурков, В. Д. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П27 Переработка и использование молочной сыворотки [] : технолог. тетрадь / [А. Г. Храмцов и др.]. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 271 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 269-271. - ISBN 5-260-00084-6 : 1.30 р.
Рубрики: Молочна продукція--Виробництво--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): молочная продукция -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- сливки -- вершки -- сгущенные концентраты -- згущені концентрати -- белковые продукты -- білкові продукти -- молочный сахар -- молочний цукор -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарська промисловість -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- мороженое -- морозиво -- кормопроизводство -- кормовиробництво Анотація: Способы переработки молочной сыворотки по безотходной и малоотходной технологиям, использование ее в пищевой промышленности и кормопроизводстве. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Храмцов, А. Г.; Павлов, В. А.; Нестеренко, П. Г.; Холодов, Г. И. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К 89 Кук, Густав Антонович. Процессы и аппараты молочной промышленности [] / Г. А. Кук ; со вступ. ст. и примеч. Н. Н. Липатова. - 2-е изд. - Москва : Пищевая пром-сть, 1973. - 778 с. : рис., табл. - Прил.: с. 748-753. - Примеч.: с. 754-763. - 4.75 р.
Рубрики: Молочне виробництво--Процеси--Апарати--[Навчальні видання для вищої школи] Кл.слова (ненормовані): молочное производство -- охладители -- охолоджувачі -- пастеризаторы -- пастеризатори -- регенераторы -- регенератори -- выпарные установки -- випарні установки -- конденсаторы -- конденсатори -- сушильные установки -- сушильні установки -- центрифуги -- сепараторы -- сепаратори -- очистка молока -- очищення молока -- мороженое -- морозиво -- гомогенизация -- гомогенізація Анотація: [Книга содержит общие положения для изучения тепловых процессов и аппаратов молочной промышленности.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Липатов, Н. Н. \авт. примеч.\; Кук, Густав Антонович (вчений ; 1881-1966) \про нього\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Х89 Храмцов, Андрей Георгиевич. Безотходная технология в молочной промышленности [] / А. Г. Храмцов, П. Г. Нестеренко ; ред. А. Г. Храмцов. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 279 с. : рис., табл. - Лит.: с. 270-277. - ISBN 5-10-000211-5 : 3.40 р.
Рубрики: Молочна промисловість--Технології--Відходи--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): молочная промышленность -- переработка молока -- переробка молока -- молочные напитки -- молочні напої -- молочные консервы -- молочні консерви -- сливочное масло -- вершкове масло -- сыры -- сири -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- пахта -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- мороженое -- морозиво -- кормовые добавки -- кормові добавки -- отходы переработки молока -- відходи переробки молока Анотація: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Нестеренко, Павел Григорьевич; Храмцов, Андрей Георгиевич \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Д 66 Домашнее печенье и десерты [] / [сост. А. К. Иванова]. - Киев : Знание Украины, 1992. - 208 с. : рис. - ISBN 5-7770-0566-7 : 70.00 крб
Рубрики: Домашня кулінарія--Борошняні вироби--Рецепти--Довідкові видання Домашня кулінарія--Десерти--Рецепти--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): домашняя кулинария -- мучные изделия -- десерты -- бутерброды -- бутерброди -- пироги -- печенье -- печиво -- торты -- торти -- пудинги -- мороженое -- морозиво -- кремы -- креми -- напитки -- напої Анотація: Справочник представляет свыше 400 популярных и простых в домашнем приготовлении рецептов кондитерских изделий, напитков, десертов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Иванова, Александра Кузьминична \сост.\ Примірників всього: 4 ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1) |
О-53 Оленев, Юрий Александрович. Домашнее мороженое [] / Ю. А. Оленев, О. С. Борисова. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 64 с. : рис., табл. - ISBN 5-10-001667-1 : 1.50 крб
Рубрики: Морозиво--Домашнє приготування--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): мороженое -- домашнее приготовление -- история мороженого -- історія морозива -- пищевая ценность мороженого -- харчова цінність морозива -- сырье для мороженого -- сировина для морозива -- приготовление мороженого -- приготування морозива -- рецептуры мороженого -- рецептури морозива -- оформление мороженого -- оформлення морозива -- побутові морозівниці -- бытовые мороженицы Анотація: Изложена технология мороженого в домашних условиях, специальных гарниров к нему, различных вкусовых добавок. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Борисова, Ольга Сергеевна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С47 Сладкие блюда [] / [сост. В. Н. Иванчук]. - Киев : Орион, 1993. - 352 с. : рис., фот. цв. - ISBN 5-7707-3462-0 : 51000.00 крб
Рубрики: Солодкі страви--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): солодкі страви -- сладкие блюда -- кремы -- креми -- пудинги -- кисели -- киселі -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- пироги -- рулеты -- рулети -- струдли -- струдлі -- медовики -- пампушки -- пирожки -- пиріжки -- кулебяки -- бабки -- кексы -- кекси -- мазурки -- булки -- коржики -- бабы -- баби -- сухари -- сухарі -- бублики -- шарлотки -- блины -- млинці Анотація: Рецепты, технология приготовления и техника выпекания и украшения более 500 видов сладкого печенья и различных видов сладких блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Иванчук, В. Н. \сост.\ Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
С 91 Сучкова, Елена Михайловна. Большая книга десертов [] / Е. М. Сучкова . - Москва : ОЛМА-ПРЕСС, 2001. - 126 с. : цв. ил. - Прил.: с. 119-122. - ISBN 5-224-02451-X : 22.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Десерти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- десерты -- украшение десертов -- прикрашання десертів -- мороженое -- морозиво -- пирожные -- тістечка -- праздничные сладости -- святкові солодощі -- торты -- торти Анотація: Привлекательный и аппетитный десерт - самый лучший итог любого праздника. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |