К 90 Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн Рубрики: Кулінарія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Ленчик, А.С. \худ.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Т 12 Табаков, Антон Олегович. Кулинарные истории Антона Табакова [] / А. О. Табаков. - Москва : Махаон : ОКТОПУС, 2004. - 256 с. : ил. - (Непраздный интерес). - ISBN 5-18-000499-3. - ISBN 5-94887-007-3 : 048.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- домашнее приготовление -- завтраки -- сніданки -- каши -- каші -- вторые блюда -- другі страви -- десерты -- десерти -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- коктейли -- коктейлі -- салаты -- салати -- молочные блюда -- молочні страви Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М64 Мірошниченко, Світлана Анатоліївна. Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу [] / С. А. Мірошниченко ; [пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - Донецьк : БАО, 2008. - 240 с. : іл. - Авт. зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-338-811-3 : 16.40 грн
Рубрики: Цукровий діабет--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): гіпоглікемія -- гипогликемия -- інсулінотерапія -- инсулинотерапия -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- дієтичні кондитерські вироби -- диетические кондитерские изделия -- дієтотерапія -- диетотерапия -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- молочні страви -- молочные блюда -- овочеві страви -- овощные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда Анотація: Сучасні рекомендації з харчування хворих на цукровий діабет, а також унікальні кулінарні рецепти. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Данилюк, І. Г. \пер.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
К 13 Кадзуко, Эми. Практическая энциклопедия японской кухни [] : традиции, кулинарные приёмы, продукты, рецепты / Э. Кадзуко, Я. Фукуока ; [пер. с англ. А. А. Иванова]. - Челябинск : Аркаим, 2010. - 254, [2] с. : цв. ил. - Бібліогр.: с. 248-254. - ISBN 978-5-8029-2601-7 : 225.00 грн
Рубрики: Кухня японська--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): суши -- чайная церемония -- японские продукты -- рисовые продукты -- сушеные бобы -- глютеновые продукты -- водоросли -- водорості -- соусы -- моллюски -- овощные блюда -- овочеві страви -- рибные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- десерты -- выпечка -- випічка Анотація: Кулинарные традиции и кулинарная философия, которыми японцы руководствуются при обработке продуктов, приготовлении пищи. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Фукуока, Ясуко; Иванов, А. А. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б79 Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання Кл.слова (ненормовані): сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К 39 Киладзе, Елена Сергеевна. Практическая энциклопедия грузинской кухни [] : история, традиции, рассказы, рецепты / Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - М. : АСТ : Аркаим, 2011. - 255, [1] с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 252-255. - ISBN 978-5-17-073215-9 : 192.00 грн
Рубрики: Кухня грузинська--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): история кухни -- історія кухні -- приготовление блюд -- приготування страв -- овощные блюда -- овочеві страви -- овочеві страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- шашлык -- сладости -- солодощі -- напитки -- напої -- заготовки -- соусы Анотація: Традиции грузинского застолья, грузинская национальная кухня. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Полетаева, Н. В. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 71 Блюда на пару [] : большая энциклопедия : самая полная коллекция / [сост. И. А. Михайлова]. - М. : Эксмо, 2011. - 478, [2] с. : цв.ил. - (Кулинарное искусство). - Прил.: с. 430-451. - ISBN 978-5-699-34046-0 : 142.00 грн
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Рецептура--Популярні видання Харчові продукти--Обробка теплом--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): лечебная кулинария -- пищевые продукты -- обработка теплом -- пароварка -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- голубцы -- голубці -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- вареники -- молочные блюда -- молочні страви -- десерты -- десерти Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Михайлова, И. А. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В 56 Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день [] / [сост. В. М. Рошаль]. - М. : АСТ : Полиграфиздат ; СПб. : Сова, 2011. - 576 с. : ил. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 557. - ISBN 978-5-17-065114-6 : 149.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашняя кулинария -- приправи -- приправы -- салаты -- салати -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- детский стол -- дитячий стіл -- мясные блюда -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутерброды -- бутерброди -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- интимный ужин -- інтимна вечеря -- эротическая кулинария -- еротична кулінарія -- овочеві страви -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- молочні страви -- молочные блюда Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Рошаль, В. М. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г 12 Гаврилова, Анна Сергеевна. Русская кухня. Чудеса русской кухни [] : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия / А. С. Гаврилова. - М. : АСТ : Астрель : Полиграфиздат, 2010. - 511, [1] с. : фото цв. - (Чудо домашней кухни). - ISBN 978-5-17-064943-3 : 127.00 грн
Рубрики: Кухня російська--Рецептура--Довідкові видання; Ілюстративні видання Кл.слова (ненормовані): закуски -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- творожные блюда -- сирні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- соусы -- соуси -- выпечка -- випічка -- соления -- соління -- напитки -- напої -- праздничный стол -- святковий стіл -- постная кухня -- пісна кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С23 Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [] / М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - Київ : Тэхника, 1990. - 406, [2] с. : табл. - Прил.: с. 316-405. - ISBN 5-335-00531-9 : 10.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Школярі--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- мучні вироби Анотація: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Министерство торговли УССР; Главное управление общественного питания Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Ш 96 Шумило, Ганна Іванівна. Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т35 Терлецька, Зеновія. Українські страви [] = UKRAINIAN DISHES / Зеновія Терлецька. - Нью-Йорк : Союз Українок Америки, 1990. - 201, [5] с. : іл. - Покажч.: с. 195-201. - 20.00 грн
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): українські страви -- украинские блюда -- закуски -- борщі -- борщи -- юшки -- ухи -- м'ясні страви -- мясные блюда -- яловичина -- говядина -- телятина -- баранина -- дичина -- дичь -- риба -- рыба -- раки -- городина -- овощи -- салати -- салаты -- підливи -- подливы -- страви з яєць -- блюда из яиц -- печиво -- печенье -- торти -- торты -- ягоди -- ягоды -- горілки -- водки Анотація: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Б71 Блюда быстрого приготовления [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3251-3 : 9.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашние заготовки -- домашні заготовки -- первые блюда -- перші страви -- молочные блюда -- молочні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из крупы -- страви з крупи -- мучные блюда -- борошняні страви -- десерты -- десерти -- блюда для микроволновой печи -- страви для мікрохвильової печі -- бутерброди -- бутерброды -- рибні страви -- рыбные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- блюда із морскьких продуктів -- блюда из морских продуктов Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Киркач - Осипова, Л.Д. \худож.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К26 Карсекіна, Валентина Вікторівна. Страви української кухні [] : навч. посібник / В. В. Карсекіна, Л. М. Скрипка. - К. : Вища шк., 1993. - 239 с. : фото.кол. - ISBN 5-11-004206-3 : 35000.00 крб
Рубрики: Кухня українська--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): старовинна українська кухня -- старинная украинская кухня -- салати -- салаты -- закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- борщі -- борщи -- капусняки -- розсольники -- рассольники -- супи -- супы -- кулеші -- кулеши -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- страви з круп -- блюда с круп -- м'ясні страви -- мясные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия Анотація: Особливості національної старовинної і сучасної української кухні, подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв, розроблених майстрами-кухарями різних регіонів України. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скрипка, Людмила Миколаївна Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
А 35 Азбука питания [] / [сост. Т. А. Комарова]. - Алма-Ата : Кайнар, 1990. - 688 с. : рис., табл. - (Сельская семья: культура, эстетика, быт). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - ISBN 5-620-00195-4 : 7.00 р.
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): кулинария -- полноценная пища -- повноцінна їжа -- разумная кулинария -- розумна кулінарія -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из овощей -- страви із овочів -- грибные блюда -- грибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- напитки -- напої -- домашние сладости -- домашні солодощі -- национальные кухни -- національні кухні -- культура питания -- культура харчування -- блюда для тучных людей -- страви для повних людей Анотація: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Комарова, Тамара Андреевна \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г61 Головков, Анатолий Эммануилович. Разносолы деревенской кухни [] / А. Э. Головков. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 240 с. : рис. - Алф. указ.: с. 227-236. - ISBN 5-260-00194-X : 3.00 р.
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашняя кулинария -- овощные блюда -- овочеві страви -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- национальные блюда -- національні страви -- вторые блюда -- другі страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- борошняні вироби -- молочные блюда -- молочні страви Анотація: Рассказано как заготавливать, хранить и использовать в домашнем хозяйстве продукты, как готовить вкусную и разнообразную пищу. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Ж 78 Жоголева, Елена Евгеньевна. Китайская кухня [] / Е. Е. Жоголева, Д. А. Жоголев. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 191 с. : рис. - ISBN 5-10-002225-6 : 3.00 р.
Рубрики: Кухня китайська--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кухня китайская -- история китайской кухни -- історія китайської кухні -- овощные блюда -- овочеві страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви із птиці -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из нерыбных продуктов моря -- страви із нерибних продуктів моря -- супы -- супи -- блюда из риса -- страви із рису -- изделия из теста -- вироби з тіста -- китайские закуски -- китайські закуски Анотація: Книга знакомит читателя с особенностями, методами и приемами китайской кухни. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Жоголев, Дмитрий Анатольевич Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
И 38 Изобретения великих кулинаров. Кулинарные рецепты народов мира [Текст] : рекламно-информ. каталог. - Обнинск : РИТИС, 1990 - 1991. Вып. 1 / [сост.: З. Г. Стадник, Т. Н. Шинкаренко]. - 1990. - 109 с. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 108. - 3.60 р.
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): кухня -- национальные традиции -- советы хозяйкам -- поради господиням -- овощные блюда -- овочеві страви -- картофельные гарниры -- картопляні гарніри -- соусы -- соуси -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- изделия из теста -- вироби з тіста Анотація: Каталог знакомит с наиболее интересными изобретениями кулинаров всего мира, дает рекомендации и рецепты по приготовлению блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Стадник, З. Г. \сост.\; Шинкаренко, Т. Н. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М 21 Малявко, Алла Андреевна. Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд [] / А. А. Малявко. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 183 с. : рис., фот. цв. - 1.90 р.
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- рецептура -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- соусы -- соуси -- гарниры -- гарніри -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из макаронов -- страви з макаронів -- картофельные блюда -- картопляні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |