664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [] : навч. посібник / [Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2005. - 496 с. : рис., табл. - Літ.: с. 485-487. - ISBN 966-364-093-6 : 35.20 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Харчові продукти--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сировина харчового виробництва -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія крупи -- технологія макаронних виробів -- технологія тіста -- технологія вершкового масла -- молоко -- технологія сиру -- технологія ковбасних виробів -- технологія жирів -- технологія спирту -- технологія вина -- технологія питної води -- технологія безалкогольних виробів -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія консервів
Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І.
Примірників всього: 2
ВВ (2), ФОНД
Свободны: ВВ (2)

36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

613.2(075.8)
Г46


   
    Гігієна харчування з основами нутриціології [] : [підручник / В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - Киъв : Здоров'я, 1999. - 566, [2] с. : схеми, табл. - Бібліогр. в кінці глав. - ISBN 5-311-01159-9 : 36.42 грн, 23.00 грн, 36.42 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
харчові отруєння -- пищевые отравления -- нутриціологія -- нутрициология -- гигиена питания -- харчові продукти -- пищевые продукты
Анотація: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І.; Ванханен, В. Д.; Ванханен, В. В.; Смолянський, Б. Л.; Ципріян, В. І. \ред.\
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (2)

663/664(075)
П 63


    Посудін, Юрій Іванович.
    Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [] : навч. посіб. / Ю. І. Посудін. - Київ : Арістей, 2005. - 408 с. : кольор. іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : 44.00 грн, 63.00 грн
УДК
ББК 36-9я73 + 65.32-80я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
якість рослинної продукції -- якість молочної продукції -- якість тваринної продукції -- якість яєць -- безпека продуктів харчування -- якість меду -- методи оцінки якості -- вимірювання кольору продуктів -- спектроскопія продуктів -- вимірювання аромату -- комп'ютерні зображення якості продуктів
Анотація: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)

323(477):327.5
С 31


    Сенченко, Н. И.
    Общество истребления - стратегическая перспектива "демократических реформ" [] / Н. И. Сенченко. - К. : МАУП, 2004. - 224 с. - (Библиотека журнала "Персонал"). - Библиогр.: с. 219-220 . - ISBN 966-608-457-0 : 007.00 грн
УДК
ББК 66.2(О)
Рубрики: Політика--Україна
   
Кл.слова (ненормовані):
генетично модифіковані продукти -- геннетически модифицированные продукты -- фальсифицированные медикаменты -- фальсифіковані ліки
Анотація: Рассмотрены причины депопуляции населения вследствие широкого употребления генномодифицированных продуктов питания, пищевых биологических добавок, лекарств и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

614.253
Б63


   
    Биоэтика в медицине и пищевой промышленности. Необходимость и смысл нравственного поведения [] / под ред.: Джона Ходжеса, Сергея Тимченко. - Киев : Реалис, 2006. - 204 с. - Библиогр. в конце глав. - ISBN 966-96262-1-8 : 8.00 грн
УДК
ББК 51.1(4)П
Рубрики: Біоетика--Медицина--Наукові видання
   Біоетика--Харчова промисловість--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
клон -- генетические исследования -- генетичні дослідження -- медицина новонароджених -- медицина новорожденных -- ксенотрансплантация -- ксенотрансплантація -- евтаназія -- эвтаназия -- генетически модифицированные продукты -- генетично модифіковані продукти -- биоэтика -- біоетика -- клиническая генетика -- клінічна генетика
Анотація: Материалы симпозиума по биоэтике, проведенного в Киеве в 2000 году Киевской медицинской академией последипломного образования и британскими учеными.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ходжес, Джон \ред.\; Тимченко, Сергей \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

Шифр: posh/2007/6
   Журнал

Початкова школа [Текст]. - К. : Початкова школа, 1969 - . - ISSN 0131-5358. - Виходить щомісячно
2007р. N 6
Зміст:
Вербицький, В. Соціально-педагогічна концепція екологічної освіти : "Сім'я - дошкільна установа - школа - позашкільний та вищий навчальні заклади" / В. Вербицький. - С.1 - 6
Кл.слова: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, РОДИННА ПЕДАГОГІКА, СТАН ДОВКІЛЛЯ
Василенко, Г. Екологічна освіта та виховання / Г. Василенко. - С.6 - 8
Кл.слова: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА, НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Христофор, А. Сутність і дидактичні можливості екологічного виховання / А. Христофор. - С.9 - 12
Кл.слова: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТИ, ЕКОЛОГІЧНІ ЗНАННЯ, ЗАПОВІДНИКИ
Бондаренко, С. Виховання відповідального ставлення до свого здоров'я / С. Бондаренко. - С.12 - 14
Кл.слова: ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ, ЗДОРОВ'Я ШКОЛЯРІВ, НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Пурдя, Л. Екологічна освіта і виховання молодших школярів : З досвіду Балаклійської районної станції юних натуралістів / Л. Пурдя. - С.14 - 15
Кл.слова: СТАВЛЕННЯ ДО ПРИРОДИ, ПРИРОДНІ БАГАТСТВА, ЮНІ НАТУРАЛІСТИ
Павлюк, С. Екологія душі школяра - екологія природи / С. Павлюк, В. Шмаль. - С.16 - 18
Кл.слова: ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА, НАКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Дудік, Г. Формування екологічної свідомості дітей починається змалку / Г. Дудік, В. Шабликіна. - С.19 - 21
Кл.слова: ЕКОЛОГІЧНА СВІДОМІСТЬ, ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, СТРУКТУРА ЕКОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ
Гончар, М. Карнавал осінніх барв : Урок - екскурсія в природу для учнів початкових класів / М. Гончар. - С.21 - 22
Кл.слова: ПОРИ РОКУ, НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Плесовських, О. Птахи та звірі / О. Плесовських. - С.22 - 23
Кл.слова: ПТАХИ, ЗВІРІ
Деркач, О. Неси добро у світ природи : Виховний захід для учнів початкових класів / О. Деркач. - С.23 - 25
Кл.слова: ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРИ, ПРИРОДА
Вербицька, О. Інтерактивні методи навчання предметів природничого циклу / О. Вербицька. - С.25 - 27. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: ДИДАКТИЧНІ ІГРИ, ПРИРОДА, ІНТЕРАКТИВНЕ НАВЧАННЯ
Гончарова, О. Екологічна освіта учнів у позашкільному закладі / О. Гончарова. - С.28 - 31
Кл.слова: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, ЕКОЛОГІЧНА СВІДОМІСТЬ
Пуляєва, В. Пізнавальна активність у трудовій діяльності молодших школярів / В. Пуляєва. - С.32 - 33
Кл.слова: ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ, ТРУДОВІ НАВЧАЛЬНІ НАВИЧКИ
Тихенко, Л. Інтегративний підхід до навчання дітей здорового способу життя / Л. Тихенко. - С.33 - 36. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ, ПОЗАШКІЛЬНА ОСВІТА, ЮННАТІВСЬКИЙ РУХ
Грицина, Т. Екологічна освіта молодших школярів під час вивчення рідної мови / Т. Грицина. - С.36 - 38. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, РІДНА МОВА, МОЛОДШІ ШКОЛЯРИ
Дужук, С. Використання казки в екологічному вихованні учнів / С. Дужук. - С.38 - 39
Кл.слова: ДИДАКТИЧНІ ІГРИ, ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА, КАЗКА
Радченко, Т. Перші кроки до спостережень у природі / Т. Радченко. - С.40
Кл.слова: ПРИРОДА, НАВКОЛИШНІЙ СВІТ
Богатир, Т. Планування гурткової еколого-натуралістичної роботи за новими програмами / Т. Богатир. - С.41 - 42
Кл.слова: ЕКОЛОГІЧНІ ЗНАННЯ, ПОЗАШКІЛЬНИЙ ЗАКЛАД, ПРИРОДООХОРОНА ДІЯЛЬНІСТЬ
Бабенко, В. Еколого-натуралістичне виховання школярів / В. Бабенко. - С.42 - 45
Кл.слова: ПРИРОДООХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЕКОЛОГІЧНА ГРА
Ківшарь, В. Використання елементів народознавства на заняттях гуртків еколого-натуралістичного профілю / В. Ківшарь. - С.45 - 47
Кл.слова: НАРОДОЗНАВСТВО, ЕКОЛОГІЯ, ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА
Жестерьова, В. Майстер-клас з біокераміки / В. Жестерьова. - С.47 - 48
Кл.слова: ЛІПЛЕННЯ З ТІСТА, БІОКЕРАМІКА
Хінцинська, І. Значення вітамінів для здоров'я людини / І. Хінцинська. - С.49
Кл.слова: ВІТАМІНИ, КОРИСНІ ПРОДУКТИ
Пушкар, В. Використання методів "глибинної екології" в роботі з юннатами / В. Пушкар. - С.50 - 51
Кл.слова: ХУДОЖНЯ РЕПРЕЗЕНТАЦІЯ, РЕФЛЕКСІЯ, ЕКОЛОГІЧНА ІДЕНТИФІКАЦІЯ
Мазур, П. Тематичні екскурсії - перший шабель у залученні молодших школярів до натуралістичної роботи / П. Мазур. - С.52 - 53
Кл.слова: ПРИРОДА, МОЛОДШІ ШКОЛЯРИ
Русан, Г. Проведення конкурсу експерименталь-дослідницьких робіт "Юний дослідник" / Г. Русан. - С.54 - 55
Кл.слова: ПРИРОДОЗНАВСТВО, РОСЛИНИЙ СВІТ , ТВАРИНИЙ СВІТ
Провоторов, О. Дитяча періодика України як засіб розвитку мовленнєвої творчості школярів / О. Провоторов. - С.55 - 59
Кл.слова: МОВЛЕННЄВІ ЗДІБНОСТІ, ДИТЯЧА ПЕРІОДИКА
Кучер-Томченко, Д. Акваріум як штучна водна екосистема / Д. Кучер-Томченко. - С.59 - 60
Кл.слова: АКВАРІУМНІ РИБКИ, АКВАРІУМНІ РОСЛИНИ
Гуменко, Є. Риби / Є. Гуменко. - С.60 - 62
Кл.слова: МОРСЬКІ КОНИКИ, ЛІТАЮЧІ РИБИ, ЕОЛІСКУС
Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), АБ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), АБ (1)

Утримувачі документа:
ЖОУНБ



    Хінцинська, І.
    Значення вітамінів для здоров'я людини [Текст] / І. Хінцинська // Початкова школа : Щомісячний науково-методичний журнал. - К. : Початкова школа, 2007. - N 6. - С. 49
Рубрики: Початкова школа --Виховна робота
   
Кл.слова (ненормовані):
вітаміни -- корисні продукти

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), АБ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), АБ (1)


664(03)
М 69


    Михальські, Торстен
    Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [] / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. - Л. : ПАІС, 2006. - 336 с. : рис., табл. - Перелік ключ. слів.: с. 321-326 . - ISBN 966-7651-44-4 : 200.00 грн
УДК
ББК 36-9я2 + 67.301.147я2
Рубрики: Харчове виробництво
   Якість продукції

   
Кл.слова (ненормовані):
критерії якості -- Європейський харчовий кодекс -- стандарти на продукти харчування -- системи управління якістю -- система якості НАССР -- верифікація
Анотація: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ліліє, Франк; Досін, Анжеліка
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

613.2(075)
Б 40


   
    Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики:
   Раціональне харчування--Навчальні видання

   Діти--Харчування--Навчальні видання

   Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

638.1(03)
Б 61


    Білик, Е. В.
    Сучасний словник-довідник бджоляра [] / Е. В. Білик ; [пер. з рос. І.Г. Данилюка]. - Донецьк : БАО, 2006. - 703 с. : рис. - ISBN 966-338-492-1 : 024.00 грн
УДК
ББК 46.91я2
Рубрики: Бджільництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
утримання бджіл -- содержание пчел -- рослини-медоноси -- растения-медоносы -- продукти бджільництва -- продукты пчеловодства
Анотація: Сезонні роботи на пасіці, пасічні будівлі, кормова база бджільництва, медоносні рослини, зимівля бджіл, лікувальні властивості продуктів бджільництва

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Данилюк, І.Г. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

638.1
С 28


   
    Секрети сучасного бджільництва у запитаннях і відповідях [] / пер. з рос. І. Г. Данилюка. - Донецьк : БАО, 2007. - 320 с. : іл. - ISBN 966-338-559-6 : 016.00 грн
УДК
ББК 46.91
Рубрики: Бджільництво
   
Кл.слова (ненормовані):
організація пасіки -- рослини-медоноси -- продукти бджільництва -- бджолина отрута
Анотація: Організація роботи на пасіці, отримання та лікувальні властивості продуктів бджільництва

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Данилюк, І.Г. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

638.1
П 78


   
    Продукты пчеловодства [] / сост. В. П. Забоенков. - Донецк : БАО, 2002. - 190 с. : ил. - ISBN 966-548-589-X : 006.50 грн
УДК
ББК 46.91
Рубрики: Бджільництво
   
Кл.слова (ненормовані):
Продукты пчеловодства -- Продукти бджільництва -- Лекарственные свойства меда -- Лікарські властивості меду -- Прополис -- Пчелиный яд -- Бджолина отрута
Анотація: Мед, воск, прополис, пчелиный яд, цветочная пыльца, способы их правильного сбора, хранения, транспортировки. Определение качества, сорта, разпознавание фальсификации

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Забоенков, В.П. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

336.7(075.8)
М 56


    Мещеряков, А. А.
    Фінансовий менеджмент у банках [] / А. А. Мещеряков, Л.В. Лисяк. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 208 с. - Бібліогр. в кінці розд. - Предм. покажч.: с. 198-203 . - ISBN 966-364-154-1 : 024.00 грн
УДК
ББК 65.262.10я73
Рубрики: Банківська справа
   Фінанси

   Менеджмент фінансовий

   
Кл.слова (ненормовані):
стратегічне управління -- стратегическое управление -- стратегічне планування -- стратегическое планирование -- ризики -- риски -- банківська діяльність -- банковская деятельность -- банківські продукти -- банковские продукты -- кредитний портфель -- кредитный портфель -- банківські інвестиції -- банковские инвестиции
Анотація: Актуальні питання, пов'язані з організацією фінансового менеджменту в банках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Лисяк, Л.В.
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

332.2(477.42)
С 62


   
    Соняшникова олія: від цінності до ціни []. - Житомир : Держкомстат України, 2007. - 16 с. - 022.24 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)32
Рубрики: Економіка сільського господарства--Житомирська обл.
   ринок аграрний--харчові продукти--соняшникова олія--Житомирська обл.

   Житомирська обл.--Ринок аграрний--харчові продукти--соняшникова олія
Кл.слова (ненормовані):
МІСЦЕВІ ВИДАННЯ -- СТАТИСТИКА -- ЕКСПОРТ-ІМПОРТ ЖИТОМИРЩИНИ

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Харчова промисловість 4.02.08
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

339.138(075.8)
Є-41


    Єжова, Л. Ф.
    Інформаційний маркетинг [] : навч. посібник / Л. Ф. Єжова. - К. : КНЕУ, 2002. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 483-489 . - ISBN 966-574-349-X : 052.00 грн
УДК
ББК 65.050.9(2)253я73
Рубрики: Маркетинг--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
інформаційне виробництво -- информационное поизводство -- маркетингове середовище -- маркетинговая среда -- моделювання бізнесу -- моделювання маркетингу -- експертні системи -- эксперные системы -- маркетингові джослідження -- маркетинговые исследования -- управління маркетингом -- служби маркетингу -- планування маркетингу -- інформаційні продукти і послуги (ІПП) -- информационные продукты и услуги -- інформаційні фірми -- информационные фирмы -- рекламно-збутова політика -- рекламно-сбытовая политика -- інформаційний ринок -- ринок апаратних засобів України -- світовий ринок ПК -- мировой рынок ПК -- ринок програмних засобів -- рынок програмных средств -- ринок інформаційних ресурсів -- ринок інтерактивних послуг -- рынок интерактивных услуг -- ринок Інтернет-послуг -- рынок Интернет-услуг -- консалтинговые услуги -- маркетингові послуги -- ІТ-персонал -- конкурентна стратегія фірми -- конкурентная стратегия фирмы -- ціноутворення в інформаційній галузі -- ценообразование в информационной отрасли -- ціноутворення програмних продуктів -- програмні засоби маркетингу -- програмные средства маркетинга
Анотація: Особливості маркетингу в інформаційному виробництві, на інформаційному ринку, проблеми ціноутворення і конкурентної боротьби.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664
M49


    Mehas, Kay Yockey.
    Food Science [Текст] / Kay Yockey Mehas, Sharon Lesley Rodgers. - 3rd ed. - New York, N. Y. [etc.] : Glencoe : McGraw-Hill, 1997. - 399 p. : il. - Bibliogr.: p. 374-399. - ISBN 0-02-647647-9 : 035.00 грн, 65.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Біохімія
   
Кл.слова (ненормовані):
ВІТАМІНИ -- ВИТАМИНЫ -- МІНЕРАЛИ -- МИНЕРАЛЫ -- ЇЖА -- ЕДА
Анотація: Food science is a course that has a variety of applications to your everyday life. By applying what you learn bout food and how it affects your body, you may develop a healthier lifestyle than you have had in the past. At the same time, you may find an area of this many-faceted field that you will choose to study further after you leave high school.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Rodgers, Sharon Lesley
Примірників всього: 2
ІН (2)
Свободны: ІН (2)

338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

613.2(075)
Е 45


   
    Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - Київ : Лібра, 2006. - 304 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. . - ISBN 966-7035-77-8 : 45.50 грн, 054.00 грн, 50.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.08я73
Рубрики: Гігіена харчування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- раціональне харчування -- рациональное питание -- гигиена питания -- фізіологія харчування -- физиология питания -- українська кухня -- украинская кухня -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- дитяче харчування -- детское питание -- харчовий раціон -- рацион питания -- зберігання харчової продукції -- хранение продуктов питания -- ідентифікація харчової продукції -- идентификация пищевой продукции -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- модифікованиі продукти -- модифицированные продукты -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельмінтози -- гельминтозы -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- радіозахисне харчування -- радиактивное питание -- детоксикація організму -- детоксикация организма
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Барановський, М.М.; Білявський, Г.О.; Власенко, О.В.; Мороз, Л.В.; Димань, Т.М. \ред.\
Примірників всього: 4
БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)

021:004](075)
П32


    Пилко, И. С.
    Информационные и библиотечные технологии [] : учеб. пособие / И. С. Пилко. - СПб. : Профессия, 2006. - 341 с. : табл. - (Библиотека). - Библиогр.: с. 273-279 . - Алф.-предм. указ.: с. 280-285, 337-342. - ISBN 593913-098-4 : 81.20 грн
УДК
ББК 78.34я73
Рубрики: Бібліотечна справа--інформаційні технологии--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
інформаційні технології -- информационные технологии -- технологія -- технология -- бібліотечні технології -- нормативна документація -- нормативная документация -- інформація -- информация -- организационная документация -- організаційна документація -- поиск информации -- пошук информации -- информационные процессы -- інформаційні процеси -- информационные ресурсы -- інформаційні ресурси -- кадрові ресурси -- кадровые ресурсы -- стандарты -- стандарти -- технологическая документация -- технологічна документація -- інформаційні продукти -- информационные продукты -- информационные услуги -- інформаційні послуги -- бібліотеки -- библиотеки -- бібліотечна діяльність -- библиотечная деятельность
Анотація: Создание, внедрение и использование информационных и библиотечных технологий в повседневной практике библиотек.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 5
МЕТ (1), БГ (1), ЧЗ (1), ВНБТ (2)
Свободны: МЕТ (1), БГ (1), ЧЗ (1), ВНБТ (2)